Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική

14:52 - 09/01/2022

Η προσθήκη τζίντζερ στο φαγητό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε σπιρτόζικη γεύση σε οποιοδήποτε γεύμα. Με οφέλη για την υγεία που κυμαίνονται από την ενίσχυση της πέψης έως την ανακούφιση της φλεγμονής, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιείτε το τζίντζερ συχνά στη μαγειρική. Το μόνο πράγμα, ωστόσο, που κάνετε λάθος κάθε φορά που το προσθέτετε στο φαγητό σας είναι ότι το ξεφλουδίζετε. Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική Σύμφωνα με όσα αναφέρει το mindbodygreen.com, ακόμη και η φλούδα του τζίντζερ είναι βρώσιμη, επομένως το ξεφλούδισμα δεν είναι απαραίτητο. Ο Kanchan Koya, Ph.D. (γνωστός και ως @chiefspicemama) υποστηρίζει ότι η φλούδα του τζίντζερ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρία λάθη που κάνεις όταν περιποιείσαι τα μαλλιά σου

Θέλεις να έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά; Τότε, σταμάτα να κάνεις αυτά τα πράγματα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας