Γκρέτα Τούνμπεργκ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ
16:00 - 30/12/2019
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία.
Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκρέτα Τούνμπεργκ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝέα πυρά Τούνμπεργκ για Τραμπ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας μαζί του
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία. Σε συνέντευξή της στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Today, της οποίας ήταν σήμερα η φιλοξενούμενη αρχισυντάκτρια, η… Read more »
The post Νέα πυρά Τούνμπεργκ για Τραμπ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας μαζί του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓκρέτα Τούνμπεργκ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία.
Διαβάστε το στο real.grΓκρέτα Τούνμπεργκ: «Θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγα με τον Τραμπ»
The post Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγα με τον Τραμπ» appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΝέα πυρά Τούνμπεργκ σε Τραμπ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας μαζί του
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία. Σε συνέντευξή της στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Today, της οποίας ήταν...
The post Νέα πυρά Τούνμπεργκ σε Τραμπ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας μαζί του appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΓκρέτα Τούνμπεργκ: Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ
Σε συνέντευξή της στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC
Διαβάστε το στο madata.grΓκρέτα Τούνμπεργκ: «Θα ήταν χάσιμο χρόνου να μιλήσω με τον Ντόναλντ Τραμπ»
Διαβάστε το στο mononews.grΤούνμπεργκ: Χάσιμο χρόνου να μιλήσω με τον Τραμπ [vids]
Τούνμπεργκ: Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία.
Διαβάστε το στο Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ»
«Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ», δηλώνει η Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBCΗ ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία.
Σε συνέντευξή της στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Today, της οποίας ήταν σήμερα η φιλοξενούμενη αρχισυντάκτρια, η Γκρέτα είπε ακόμη ότι θεωρεί αστείες τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται και ότι ελπίζει να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.
Ερωτηθείσα τί θα έλεγε στον Τραμπ αν του μίλαγε, η 16χρονη απάντησε: «Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα έλεγα τίποτα γιατί προφανώς δεν ακούει τους επιστήμονες και τους
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓκρέτα Τούνμπεργκ: «Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ»
Γκρέτα Τούνμπεργκ: Η ακτιβίστρια για το κλίμα δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓκρέτα Τούνμπεργκ: «Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ»
Χάσιμο χρόνου χαρακτήρισε η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ να συνομιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, διότι όπως τόνισε ο ίδιος δεν θέλει να ακούσει τους επιστήμονες, πολύ περισσότερο την ίδια για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.
Διαβάστε το στο efsyn.gr