Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας σε απίστευτο καβγά: «Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;»

11:16 - 10/01/2022

Με αφορμή τις εξελίξεις για την ταινία Ξεπαρθενών που γυρίστηκε κάτω από την Ακρόπολη, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος […] The post Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας σε απίστευτο καβγά: «Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέος τσακωμός Σκορδά-Λιάγκα: «Το πρόβλημά σου είμαι εγώ» (vid)

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν ακόμα μια αντιπαράθεση στον αέρα.

Διαβάστε το στο

Σκορδά – Λιάγκας: Καβγάς on air: «Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;» (Video)

Ένταση ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού και αφορμή στάθηκε οι εξελίξεις για την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σκορδά – Λιάγκας σε νέο «καυγά»: «Το πρόβλημα σου είμαι πάλι εγώ;»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με την ενόχληση της Φαίης Σκορδά για τον όρο «τσόντα» που χρησιμοποίησε αναφερθείς στην ταινία «Ξεπαρθενών». Ειδικότερα, στην εκπομπή συζητούσαν για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Ξεπαρθενών» που απεικονίζει ζευγάρι ανδρών να κάνει σεξ στην Ακρόπολη και η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι πρόκειται για μια «αντίδραση» των δημιουργών που «είναι νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και “τα γράφουμε όλα, κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα”». Η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «την πρόθεση (σ.σ. των δημιουργών) δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ» και ακολούθησε ο εξής διάλογος: Γιώργος Λ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Πλακώθηκαν» on air Σκορδά – Λιάγκας: «Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;» (BINTEO)

Η κουβέντα μεταξύ των δύο εξελίχθηκε ως εξής: Γιώργος: Τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα. Φαίη: Την πρόθεση δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ. Γιώργος: Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος; Φαίη: Είπαν τη λέξη τσόντα τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σκορδά – Λιάγκας: Καβγάς on air: «Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;» (Video)

Ένταση ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας σε απίστευτο καβγά (video)

«Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο