Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου:

19:08 - 10/01/2022

Στη σημερινή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί αναφέρθηκε To άρθρο Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου: δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Το σχόλιο μετά την ένταση με την Κατερίνα Καινούργιου – «Στεναχώρησα μια πολύ αγαπημένη μου φίλη»

Στην ένταση που σημειώθηκε χθες, ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και την Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί ο ηθοποιός και Πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών, το πρωί της Τρίτης (11/01) κατά την έναρξη της σύνδεσης με την εκπομπή «Πρωινό». «Καταρχήν, να σας πω ότι σήμερα μιλάω χωρίς άγχος γιατί δεν έχω μια άλλη εκπομπή να με πιέζει να βγω ταυτόχρονα. Χθες έζησα κάτι πολύ έντονο και στεναχώρησα μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, την Κατερίνα Καινούργιου που την αγαπάω πάρα πολύ. Όπως κι εσάς, το διευκρινίζω», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην έναρξη της σύνδεσης με το Πρωινό. «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βγαίνεις όπου θέλεις» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας. Το σχόλιο για τον «Σπύρο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου: Τι ισχύει για την μεταξύ τους παρεξήγηση (vid)

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η σχέση του με την παρουσιάστρια παραμένει άριστη και πως όσα συνέβησαν σήμερα οφείλονται στην κακή συνεννόηση των εκπομπών. «Τις τελευταίες ημέρες περνάω ψυχολογικά βασανιστήρια. Δε μπορώ να διαχειριστώ σε μια εκπομπή θα βγω πρώτα. Είμαι ευγενικός με όλους γιατί και από όλες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Μπιμπίλας σε Σκορδά και Λιάγκα: «Στενοχώρησα την Κατερίνα Καινούργιου»

«Καταρχήν, να σας πω ότι σήμερα μιλάω χωρίς άγχος γιατί δεν έχω μια άλλη εκπομπή να με πιέζει να βγω ταυτόχρονα. Χθες έζησα κάτι πολύ έντονο και στεναχώρησα μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, την Κατερίνα Καινούργιου που την αγαπάω πάρα πολύ. Όπως κι εσάς, το διευκρινίζω», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας και σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας: […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Μπιμπίλας σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα: «Στενοχώρησα την Κατερίνα Καινούργιου»

Μετά τον χαμό που έγινε το πρωί της Δευτέρας με την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα, o Σπύρος […] The post Σπύρος Μπιμπίλας σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα: «Στενοχώρησα την Κατερίνα Καινούργιου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της