Ναταλία Γερμανού: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια με τον κορονοϊό- «Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη»

23:40 - 10/01/2022

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού η οποία γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας της μέσα To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια με τον κορονοϊό- «Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού για την περιπέτεια με τον κοροναϊό: Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτειά της με τον κοροναϊό. Βρέθηκε θετική, και μένει σπίτι.

Διαβάστε το στο

Ναταλία Γερμανού για κορονοϊό: Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη, δεν έχω γεύση και όσφρηση

Η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Έφη Αλεβιζοπούλου πως «η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη και δεν έχω γεύση και όσφρηση». «Δεν έκανα ούτε πυρετό, μόνο λίγο βήχα και τα κανονικά συμπτώματα ενός απλού κρυολογήματος. Φαντάζομαι πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ήμουν τριπλά εμβολιασμένη» συμπλήρωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha. Το περασμένος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της