Ελένη Μενεγάκη: Υποδέχτηκε ένα πρόσωπο που δεν είχε δει ποτέ από κοντά – «Πολλές φορές σου ‘χω θυμώσει»
14:34 - 11/01/2022
Το μεσημέρι της Τρίτης 11/1, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της ένα πρόσωπο
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Υποδέχτηκε ένα πρόσωπο που δεν είχε δει ποτέ από κοντά – «Πολλές φορές σου ‘χω θυμώσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Την είπε στην καλεσμένη της on air - «Πολλές φορές σου έχω θυμώσει»
Yποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της ένα πρόσωπο που δεν είχε συναντήσει ποτέ από κοντά
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: Την είπε στην καλεσμένη της on air: «Πολλές φορές σου έχω θυμώσει» (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την καλεσμένη της και… δεν δίστασε να πει ότι έχει θυμώσει πολλές φορές μαζί της!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Μενεγάκη: Την είπε στην καλεσμένη της on air: «Πολλές φορές σου έχω θυμώσει» (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την καλεσμένη της και… δεν δίστασε να πει ότι έχει θυμώσει…
Διαβάστε το στο queen.grΕλένη Μενεγάκη: Την είπε στην καλεσμένη της on air: «Πολλές φορές σου έχω θυμώσει» (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την καλεσμένη της και… δεν δίστασε…
Διαβάστε το στο onsports.gr