Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Έχω νευριάσει πάρα πολύ μαζί του»

12:38 - 12/01/2022

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε κατά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha […] The post Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Έχω νευριάσει πάρα πολύ μαζί του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Ρε μπούφο ποιος το απαγορεύει; Μπούφο ε μπούφο»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε κατά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και του δημοσιογράφου που έκανε το ρεπορτάζ για το υποτιθέμενο κορονοπάρτι στο σπίτι του. «Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Ρε μπούφο ποιος το απαγορεύει; Μπούφο ε μπούφο»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε κατά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και του δημοσιογράφου που έκανε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Ρε μπούφο ποιος το απαγορεύει; Μπούφο ε μπούφο»

Διαβάστε το στο spoilers

Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha

«Έχω νευριάσει πάρα πολύ μαζί του»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο