Ελισάβετ Σπανού: Θα πρέπει να σκεφτώ ότι, η Μυριέλλα Κουρεντή το κάνει επίτηδες ή δεν ξέρει τι κάνει

19:52 - 12/01/2022

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μπορεί να δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, τα πνεύματα όμως γρήγορα ηρέμησαν. Η τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor, μπορεί να έμεινε λίγο στο reality, κατάφερε όμως να συνειδητοποιήσει με ποιους παίκτες ταιριάζει και με ποιους όχι. «Προσωπικά δεν ταιριάζω με την Μυριέλλα και το έχω πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μυριέλλα είναι κακό παιδί ή εγώ είμαι κακό παιδί. Δεν ταιριάζω σε κάποια πράγματα μαζί της» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού. Το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας