Λεπτές φέτες μοσχαριού με μπρόκολο
10:04 - 13/01/2022
Υλικά 2/3 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1/4 φλ. τσαγιού μέλι 2 κ. σ. ξύδι από κρασί ρυζιού 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ. σ. σησαμέλαιο 1 κ. σ. κορν φλάουρ 1 κ. γλ. σάλτσα Sriracha, ή περισσότερο για γεύση 1 κ. γλ. αλεσμένο τζίντζερ 1/4 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μοσχαρίσια μπριζόλα 450 γρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr