Χρύσα Κατσαρίνη: Η αιχμή της για το The 2night Show και το μοντάζ που γινόταν
14:06 - 13/01/2022
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Χρύσα Κατσαρίνη. Η γνωστή stand up comedian αναφέρθηκε στις […]
The post Χρύσα Κατσαρίνη: Η αιχμή της για το The 2night Show και το μοντάζ που γινόταν appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρύσα Κατσαρίνη: Ενοχλημένη από το μοντάζ που γινόταν στην εκπομπή «The 2Night Show»
Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Κατσαρίνη το πρωί της Πέμπτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή «The 2Night Show» και στις Σφήκες. Η stand up comedian άφησε αιχμή για το μοντάζ που γινόταν στις συνεντεύξεις που έπαιρναν από τους καλεσμένους τονίζοντας πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλει να ενοχλεί και να πληγώνει κανέναν. «Στις Σφήκες υπήρχε ένα μοντάζ στο οποίο δεν είχα κανέναν έλεγχο και κοβόντουσαν πράγματα, τα οποία με δυσκόλευαν πάρα πολύ. Κοβόντουσαν τα αστεία, ήταν τρομερό αυτό. Γινόταν για χίλιους δύο λόγους, μπορεί να είχε ενοχληθεί ο καλλιτέχνης κλπ… Ο Γρηγόρης δεν θέλει να ενοχλεί και να πλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρύσα Κατσαρίνη: Η εξομολόγηση για τον αλκοολισμό του πατέρα της
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Κατσαρίνη το πρωί της Πέμπτης 13/1.
To άρθρο Χρύσα Κατσαρίνη: Η εξομολόγηση για τον αλκοολισμό του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧρύσα Κατσαρίνη: Η αιχμή της για το The 2night Show και το μοντάζ που γινόταν
«Αυτό το κόψανε και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί κόπηκε, σίγουρα θα υπήρχαν λόγοι», λέει η Χρύσα Κατσαρίνη. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Χρύσα Κατσαρίνη. Η γνωστή stand up comedian αναφέρθηκε στις Σφήκες που συμμετείχε στο “The 2night Show” και άφησε τις αιχμές της για το μοντάζ που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧρύσα Κατσαρίνη: Η εξομολόγηση για τον αλκοολισμό του πατέρα της
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Κατσαρίνη το πρωί της Πέμπτης 13/1.
Η κωμικός μίλησε μεταξύ άλλων, για τα τραυματικά της παιδικά χρόνια, την κακομεταχείριση από τον πατέρα της και πώς τα βιώματά της την οδήγησαν να χρησιμοποιήσει το χιούμορ σαν άμυνα.
«Ο πατέρας μου κακομεταχειριζόταν και εμένα και την μητέρα μου και δεν το ξεπερνάς εύκολα αυτό. Ο αλκοολισμός του πατέρα μου με οδήγησε να χρησιμοποιώ το χιούμορ που είχα για να οδηγηθώ στην κωμωδία, είπε αρχικά η γνωστή stand up comedian.
«Εγώ προσπαθούσα να τραβήξω πάνω μου την προσοχή και την αγάπη που αποζητούσα, μέσω του γέλιου. Με την αποδοχή του κόσμου, ένιωθα ότι πλήρωνα ένα κενό που είχα μέσα μο
Διαβάστε το στο grtimes.gr