Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
17:24 - 13/01/2022
Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχεται ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω», απόψε Πέμπτη 13 Ιανουαρίου. Ο πρωθυπουργός, σε μια εφ όλης της ύλης πολιτική συνέντευξη, με αφορμή την κορύφωση της πανδημίας, μιλά για όλους και για όλα. Αυτή την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στις 23:45, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο «Ενώπιος Ενωπίω». {https://youtu.be/yJrNhpSa4yU}
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Από 1η Μαΐου η αύξηση στον κατώτατο μισθό
Στην αποκάλυψη ότι έχει… πατήσει το κουμπί για την νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, η οποία μάλιστα θα τρέξει ήδη από τον προσεχή Μάιο, θα προβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1. «Έχω ζητήσει από το υπουργείο να εκκινήσει άμεσα την διαδικασία για δεύτερη αύξηση κατώτατου που θα εφαρμοστεί από την 1η ... Περισσότερα
To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Από 1η Μαΐου η αύξηση στον κατώτατο μισθό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κυριάκος Μητσοτάκης: Από 1η Μαΐου η αύξηση στον κατώτατο μισθό
Nέα εμπροσθοβαρή αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Μαϊου και όχι από τον Ιούλιο ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω. Η εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” θα προβληθεί απόψε στις 23:45 από τον ΑΝΤ1. “Έχω ζητήσει από τον υπουργό Εργασίας να εκκινήσει άμεσα τη διαδικασία ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΚυριάκος Μητσοτάκης: «Από 1η Μαΐου αύξηση στον κατώτατο μισθό»
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Από 1η Μαΐου αύξηση στον κατώτατο μισθό» Στην αποκάλυψη ότι έχει… πατήσει το κουμπί για την νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, θα προβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1. «Έχω ζητήσει από το υπουργείο να εκκινήσει άμεσα την διαδικασία για δεύτερη αύξηση […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΚυριάκος Μητσοτάκης: Από 1η Μαΐου η αύξηση στον κατώτατο μισθό
Στην αποκάλυψη ότι έχει… πατήσει το κουμπί για την νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, θα προβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1. «Έχω ζητήσει από το υπουργείο να εκκινήσει άμεσα την διαδικασία για δεύτερη αύξηση κατώτατου που θα εφαρμοστεί από την 1η Μαΐου και εκτιμώ ότι θα είναι σημαντική και […]
The post Κυριάκος Μητσοτάκης: Από 1η Μαΐου η αύξηση στον κατώτατο μισθό appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr