Θοδωρής Αθερίδης: «Απέφευγα τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

13:08 - 14/01/2022

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Απέφευγα τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: «Απομακρύνθηκα από τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

Η φιλία του με τον εκκλιπόντα ηθοποιό και η σχέση τους με το αλκοόλ

Διαβάστε το στο

Θοδωρής Αθερίδης: «Απομακρύνθηκα από τον Σεργιανόπουλο για να μην κυλήσω στο αλκοόλ, αντί να τον βγάλω από εκεί»

Ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για τη σχέση του με το αλκοόλ και για την φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ο Θοδωρής Αθερίδης έπινε αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «έπινα αλκοόλ γιατί ήταν κοινωνικά αποδεκτό και όταν […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Απομακρύνθηκα από τον Σεργιανόπουλο για να μην κυλήσω στο αλκοόλ, αντί να τον βγάλω από εκεί» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Αθερίδης: «Απέφευγα τον Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ αντί να βγάλω αυτόν από εκεί»

«Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου έγραφε ο γιατρός. Το αλκοόλ ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν αυτό με έναν ωραίο τρόπο σε χαλαρώνει, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις. Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Η εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο – «Απομακρύνθηκα για να μην κυλήσω στο αλκοόλ»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Η εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο – «Απομακρύνθηκα για να μην κυλήσω στο αλκοόλ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Απομακρύνθηκα από τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

Η φιλία του με τον εκλιπόντα ηθοποιό και η σχέση τους με το αλκοόλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Αποτραβήχτηκα από τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ [βίντεο]

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον καλό του φίλο, Νίκο Σεργιανόπουλο και το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αποκαλύψεις Αθερίδη για τον Σεργιανόπουλο και για το αλκοόλ

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αθερίδης: Απέφευγα τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ

«Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει»

Διαβάστε το στο news.gr

«Απέφευγα τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά – Απέφευγα τον Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την μάχη του με το αλκοόλ αλλά και για την φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με…

Διαβάστε το στο politik.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Ο λόγος που ξέκοψε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο – «θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο και τα αγκάθια στη φιλία τους.Λίγοι άνθρωποι γνώριζαν την στενή φιλία που συνέδεε τον Θοδωρή Αθερίδη με τον Νίκο Σεργανόπουλο, που διήρκεσε ως τον θάνατο του δεύτερο. Σήμερα, μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», ο Θοδωρής Αθερίδης θυμήθηκε τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του. «Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι πέθανε ο Νίκος. Με ξύπνησε τότε -κοιμόμουνα- η Ελένη Γκασούκα (η πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη) και μου είπε σφάξανε τον Νίκο» είπε ο ηθοποιός. Και θυμήθηκε το χρονικό της γνωριμίας τους.«Γνωριστήκαμε το ’89 στον ίδιο θίασο και από το ’91 γίναμε κολλητοί. Είμασταν μέχρι το ’99 – 2000 πολύ κολλητοί. Μετά εγώ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Απομακρύνθηκα από τον Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δήλωσε αρχικά για τη σχέση του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά: «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά, αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος που ένιωθα, δεν έπαιρνα ούτε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Απέφευγα τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

«Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε “σφάξανε τον Νίκο”. Ήταν μεγάλο σοκ»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον Νίκο Σεργιανόπουλο ενώ ήταν κολλητοί

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τις γυναίκες της ζωής του, για την καριέρα του και έκανε αποκαλύψεις για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που… δεν έχει κάνει στη ζωή του. «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έπαιρνα ούτε […] The post Θοδωρής Αθερίδης: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον Νίκο Σεργιανόπουλο ενώ ήταν κολλητοί appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο