Ελένη Μενεγάκη: Σαστισμένη με τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού – Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους
15:08 - 14/01/2022
Η τραγωδία που σημειώθηκε στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης και κόστισε τη ζωή στον 45ρονο Τζώρτζη Μονογυιό έχει συγκλονίσει. Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο δυστύχημα, αλλά και στη γνωριμία της με τον Τζώρτζη Μονογυιό, όταν εκείνος πριν από χρόνια συμμετείχε στο The Wall και είχε βρεθεί πολλές φορές καλεσμένος στην εκπομπή της. Αποκάλυψε ακόμα, […]
The post Ελένη Μενεγάκη: Σαστισμένη με τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού – Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη από το τροχαίο με τον Τζώρτζη Μονογυιό: Έφυγε πριν την ώρα του
Σοκαρισμένη δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη από την είδηση του θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι γνώριζε και τον ίδιο και την αδερφή του, βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού και εξέφρασε τη θλίψη της για τους ανθρώπους που φεύγουν πριν την ώρα τους. «Εγώ ξέρω και την Κατερίνα και τον Τζώρτζη. Τον γνώρισα όταν είχε πάρει μέρος στο “The Wall” και είχε έρθει πολλές φορές στην εκπομπή μου. Και μάλιστα αρκετές φορές. Είχα πάει και στο μαγαζί του στη Μύκονο να ψωνίσω Εγώ γνώρισα ένα δυναμικό, ωραίο, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου όταν τον γνώρισα» είπε αρχικά. «Πόσο δυσάρεστα νέα να φεύγουν άτομα ξαφνικά αν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr