Χριστίνα Αλεξανιάν: «Έχω υποστεί λεκτική κακοποίηση»

16:20 - 14/01/2022

Η Χριστίνα Αλεξανιάν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Έχω υποστεί λεκτική κακοποίηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Αλεξανιάν: Δέχθηκα λεκτική κακοποίηση και απάντησα καταλλήλως

Για το metoo και τον χώρο του θεάτρου μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν. Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν όπου και εστίασε, μέσα σε όλα, στις κακοποιητικές συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη. Υπήρξαν στιγμές στην καριέρα σας που ήρθατε αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές; Δυο φορές, που ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: Δέχθηκα λεκτική κακοποίηση και απάντησα καταλλήλως δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Έχω υποστεί λεκτική κακοποίηση»

«Είχα από πάντα θάρρος και έναν χαρακτήρα με μηδενικές ανοχές στην κακοποίηση», είπε η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η Χριστίνα Αλεξανιάν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη. Υπήρξαν στιγμές στην καριέρα σας που ήρθατε αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές; Δυο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο