#Χριστίνα Αλεξανιάν

Άναυδη άφησε ο Χρήστος Φερεντίνος την Χριστίνα Αλεξανιάν: «Θυμάσαι που σε είχα σώσει;»

zappit.gr
Πρεμιέρα με το νέο μουσικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, «Σάββατο με φίλους» έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος τη νύχτα του Σαββάτου. Κεντρική […] The post Άναυδη άφησε ο Χρήστος Φερεντίνος την Χριστίνα Αλεξανιάν: «Θυμάσαι που σε είχα σώσει;» appeared first on Zappit.
23:00 06/01/2024

Πανθέοι: Η Χριστίνα Αλεξανιάν μας μιλάει για την Βέτα και αποκαλύπτει

youfly.com
Η αγαπημένη ηθοποιός, Χριστίνα Αλεξανιάν, που υποδύεται την Βέτα Πανθέου, στην εμβληματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», μίλησε στο youfly για το ρόλο της, τα γυρίσματα, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου. The post Πανθέοι: Η Χριστίνα Αλεξανιάν μας μιλάει για την Βέτα και αποκαλύπτει appeared first on Youfly.
15:58 01/10/2023

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο HappyTv.gr: «Οι Πανθέοι είναι ένα μυθιστόρημα που αγγίζει την τελειότητα σε γραφή»

happytv.gr
Η Χριστίνα Αλεξανιάν υποδύεται την Βέτα Πανθέοι, στη σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι», που κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00.  Η Βέτα είναι γλυκιά, υποτακτική, καλή μητέρα και έντιμη σύζυγος που υπομένει τα πάντα, μέχρι ενός ορίου… Ο σύζυγος της Φάνης, είναι φαρμακοποιός και έχει μια παράλληλη σχέση. Η Βέτα δέχεται τις απιστίες […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο HappyTv.gr: «Οι Πανθέοι είναι ένα μυθιστόρημα που αγγίζει την τελειότητα σε γραφή»
16:37 18/09/2023

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Τα πράγματα κερδίζονται, η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας»

zappit.gr
Η Χριστίνα Αλεξανιάν θα βρεθεί προσεχώς στο νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ, «Πανθέοι» και μίλησε για αυτό στο περιοδικό 7 Μέρες Tv […] The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Τα πράγματα κερδίζονται, η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας» appeared first on Zappit.
18:00 09/09/2023

Η Χριστίνα Αλεξανιάν για το πρόβλημα υγείας της: «Θεώρησα ότι αυτό ήταν»

zappit.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στους Πανθέους του ΣΚΑΪ, η Χριστίνα Αλεξανιάν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο […] The post Η Χριστίνα Αλεξανιάν για το πρόβλημα υγείας της: «Θεώρησα ότι αυτό ήταν» appeared first on Zappit.
19:00 08/09/2023

Μάθαμε το μυστικό για την απόλυτη περιποίηση μαλλιών, από την Χριστίνα Αλεξανιάν

happytv.gr
Η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, αφέθηκε στα χέρια του χαρισματικού hair stylist, Γιώργου Πετράκη, για μια μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το κομμωτήριο G Petrakis Hair Salon στο Νέο Ψυχικό, συνεχίζει να κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης καταξιωμένων εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου. Ο ταχύτατα ανερχόμενος και χαρισματικός hair stylist, Γιώργος Πετράκης και ο κορυφαίος […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μάθαμε το μυστικό για την απόλυτη περιποίηση μαλλιών, από την Χριστίνα Αλεξανιάν
21:37 04/07/2023

Πάτρα: Στο Επίκεντρο+ η παράσταση «Τα Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

thebest.gr
Η εξαιρετική θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» που είναι ένας θεατρικός μονόλογος της Χριστίνας Αλεξανιάν για την Γενοκτονία των Αρμενίων, θα παρουσιαστεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας στην Αχαΐα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών της εκδηλώσεων για το 2023.
18:40 21/04/2023

Χριστίνα Αλεξανιάν για την περιπέτεια της υγείας της: «Όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις σου»

okmag.gr
Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, την οποία αντιμετώπισε με αισιοδοξία. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». «Το λέω με πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλη τύχη γιατί ξεπέρασα κάτι από αυτά που λες ότι τυχαία το βρίσκεις. Πήγα κάτι άλλο (να κάνω εξετάσεις) και βρήκα κάτι άλλο και είμαι […] The post Χριστίνα Αλεξανιάν για την περιπέτεια της υγείας της: «Όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις σου» appeared first on OK! Magazine.
16:30 31/03/2023

Χριστίνα Αλεξανιάν για πρόβλημα υγείας: «Είπα: οκ, τι είναι αυτό, πείτε μου πότε χειρουργείται;»

thecaller.gr
Για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».«Είμαι πολύ τυχερή. Πέρσι, ανήμερα της Αγίας Χριστίνης, πραγματικά ξεπέρασα κάτι απ’ αυτά που λες ότι τα βρίσκεις τυχαία. Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων και στον γιατρό μου, τον Ηλιάδη, αλλά […]
14:34 31/03/2023

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το πρόβλημα υγείας το αντιμετώπισα με ψυχραιμία»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη […] The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το πρόβλημα υγείας το αντιμετώπισα με ψυχραιμία» appeared first on Zappit.
13:28 31/03/2023

Επίσημη πρεμιέρα για το “Έγκλημα στο Κατσικονήσι” του Ούγκο Μπέττι στο Διάχρονο Θέατρο με τη Μαίρη Βιδάλη

irafina.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το έργο Έγκλημα στο Κατσικονήσι του Ούγκο Μπέττι στο Διάχρονο Θέατρο με τη Μαίρη Βιδάλη και τον Μιχάλη Αλικάκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανάμεσα στους σημαντικούς καλεσμένους οι Γιώργος Πατούλης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Λόλα Νταιφά, Μαρία Αλιφέρη, Γιάννης Μόρτζος, Γωγώ Ατζολετάκη, Ηρώ Μουκίου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλμπέρτο και Σάρα Εσκενάζυ, […]
01:02 18/03/2023

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο 18 και 19/3 στις Γραμμές Τέχνης η Χριστίνα Αλεξανιάν με «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν»

thebest.gr
Η αξιόλογη θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» με την Χριστίνα Αλεξανιάν του «Λόγω Τιμής», θα παρουσιαστεί αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2023 στην Πάτρα, στις Γραμμές Τέχνης, στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπφλέσσα.
19:20 16/03/2023

Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το νέο της δίσκο «Η μέρα του ξεριζωμού»

alexpolisonline.com
Το Πολεμικό Μουσείο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου και Περιφέρειας εν Αθήναις διοργανώνουν την εκδήλωση «Η μέρα του ξεριζωμού» όπου η συνθέτης Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει ανέκδοτα τραγούδια της για την εκκένωση της Ανατολικής Θράκης και την καταστροφή της Σμύρνης.Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2, Αθήνα). Στην θεματική ενότητα για την εκκένωση της Ανατολικής Θράκης τους στίχους υπογράφει ο Κώστας Ασμανίδης και στην ενότητα για την καταστροφή της Σμύρνης τους στίχους υπογράφουν οι Ανδρέας Παράσχος, Μαρία Παπαδάκη, Σταμάτης Μεσημέρης, Σοφία Λιγνού, Γιώργος Κοζαδίνος, Κώστας Καρτελιάς, Σταύρος Σταύρου, Πασχάλης Μπο
10:30 05/12/2022

Υπόθεση Ζέτας Δούκα – Γιώργου Κιμούλη: Καταθέτουν σήμερα Χριστίνα Αλεξανιάν και Νίκος Ψαρράς

Newsbeast.gr
Στα δικαστήρια συναντιούνται σήμερα ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα για τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσά τους μετά την καταγγελία της ηθοποιού για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της. Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς. Η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς έφτασαν στο Πταισματοδικείο λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Χριστίνα Αλεξανιάν, αν και δεν έπαιζε στην παράσταση «Closer» το 2008 όπου έπαιζαν η κυρία Δούκα και ο κ. Κιμούλης, ήταν μαζί με την ηθοποιό στη σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» οπότε ήξερε ότι ήθελε να φύγει από την παράσταση γιατί δεν περνούσε καλά. Ο
10:36 10/11/2022

Η Χριστίνα Αλεξανιάν διαβάζει τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν, μαρτυρίες για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

in.gr
Στο πλαίσιο του Αφιερώματος για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει το Μυστήριο_153 Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο X-Bowling Art Center.
23:00 05/11/2022

Το Κόκκινο Ποτάμι: Το ζευγάρι που έρχεται με όραμα και φέρνει την αλλαγή

youfly.com
Ένα ζευγάρι εγκαταλείπει την πατρίδα του, κυνηγώντας ένα μεγάλο όνειρο. Η Ρωξάννη (Χριστίνα Αλεξανιάν) και ο Αριστείδης (Τάσος Σωτηράκης) έρχονται στο Κόκκινο Ποτάμι, ως δύο άνθρωποι μέσης ηλικίας, που ζουν στην Κωνσταντινούπολη. Είναι πλούσιοι κι έχουν ως όραμα να αποκτήσουν περισσότερα από όσα έχουν ήδη στην κατοχή τους. Είναι οι μοναδικοί ήρωες της σειράς που […] The post Το Κόκκινο Ποτάμι: Το ζευγάρι που έρχεται με όραμα και φέρνει την αλλαγή appeared first on Youfly.
07:46 01/10/2022

Η θεατρική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» τη Δευτέρα στο Πέτρινο της Πυλαίας

grtimes.gr
Tη θεατρική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» ανεβάζει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Πέτρινο της Πυλαίας ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» αποτελούν μια παράσταση–μαρτυρία που πραγματεύεται τη Γενοκτονία των Αρμενίων (1915) και τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922), βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ανζέλ Κουρτιάν. Σε αυτήν η ίδια η Ανζέλ Κουρτιάν, επιζήσασα της Γενοκτονίας των Αρμενίων και ως πρόσφυγας πλέον στην Ελλάδα, καταγράφει τις αναμνήσεις της από την καταστροφή της Σμύρνης όπως την έζησε ως αυτόπτης μάρτυρας. Πρόκειται για μια παράσταση ιστορικού ενδιαφέροντος, που διατηρεί την μνήμη και παρουσιάζει το πανανθρώπινο δράμα του πολέμου και της προσφυγιάς, που
10:18 09/09/2022

Κόκκινο Ποτάμι: Οι ηθοποιοί μιλούν για την πολυαναμενόμενη σειρά

youfly.com
Οι ηθοποιοί, Σωτήρης Χατζάκης, Ηρώ Μουκίου, Χρήστος Φωτίδης, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη και Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησαν για τη δραματική σειρά του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάμι». Δείτε βίντεο! The post Κόκκινο Ποτάμι: Οι ηθοποιοί μιλούν για την πολυαναμενόμενη σειρά appeared first on Youfly.
13:44 31/08/2022

Εντυπωσιάζει όλους η Χριστίνα Αλεξανιάν στις παραστάσεις της στην Κρήτη

otavoice.gr
Συγχαρητήρια από Αρχιεπίσκοπο, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, πολίτες Εντυπωσιάζει και συγκινεί όλους η Χριστίνα Αλεξανιάν  στις παραστάσεις της στην Κρήτη “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Κρήτης  για την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και έχουν ελεύθερη είσοδο για τους  πολίτες. Η ταλαντούχος ηθοποιός στην χθεσινή της παράσταση στις Αρχάνες χειροκροτήθηκε...
08:36 20/08/2022

Δ. Μαλεβιζίου: «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» με την καθηλωτική Χριστίνα Αλεξανιάν

otavoice.gr
Με δωρεάν είσοδο για το κοινό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Μαλεβιζίου «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» μια παράσταση – μαρτυρία για τη Γενοκτονία των Αρμενίων (1915) και τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922), μέσα από την καθηλωτική ερμηνεία της Χριστίνας Αλεξανιάν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν όλοι...
10:40 19/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load