Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία»

18:06 - 14/01/2022

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις έντονες To άρθρο Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις έντονες αντιδράσεις, όταν η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη τονίζοντας τα θετικά του στοιχεία την εποχή της συνεργασίας τους. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αυτή τη φορά αναφέρθηκε στη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία και πρωταγωνιστεί, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία» (VIDEO)

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις έντονες αντιδράσεις, όταν η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη τονίζοντας τα θετικά του στοιχεία την εποχή της συνεργασίας τους. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αυτή τη φορά αναφέρθηκε στη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία και πρωταγωνιστεί, ενώ μίλησε για την περσινή χρονιά της καραντίνας την οποία και αποφάσισε να περάσει στην Αίγινα. Για την πορεία της στην υποκριτική η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε: «Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία, θέλω να σταματήσω γιατί κάποια χαρακτηριστικά της δεν με ενδιαφέρουν,

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της