Μητσοτάκης: Δεν διαφωνούσα με το όνομα «Βόρειος Μακεδονία»!

07:52 - 15/01/2022

«Η κριτική μου στη συμφωνία των Πρεσπών δεν αφορούσε το όνομα» -Η ομολογία του πρωθυπουργού στη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαφωνεί με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για τη γειτονική μας χώρα στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το δήλωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον «Αντένα» την Πέμπτη το βράδυ! «Η κριτική μου στη συμφωνία δεν αφορούσε το όνομα, αφορούσε τη μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνότητα. Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος και ότι αυτή τη συμφωνία εγώ δεν θα την ψήφιζα. Είμαι πολύ σαφής και πολύ ξεκάθαρος και πολύ ειλικρινής…», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας στη σχετική ερώτηση!

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γίγαντας Κυριάκος! Συμφωνούσα με το «Βόρεια Μακεδονία»!

Δεν είχε πρόβλημα με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», αποκάλυψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη του με το Νίκο Χατζηνικολάου και έπεσαν τα τσιμέντα! Όταν κραύγαζαν όμως στις πλατείες ότι «ο ΣυΡιζΑ παραδίδει το όνομα Μακεδονία», ήταν άλλος  Κυριάκος, όχι ο ίδιος. Μιλάμε για μεγάλο παίκτη. Ψυχρό εκτελεστή! Διότι λογικά μετά από μία τέτοια δήλωση, […] Γίγαντας Κυριάκος! Συμφωνούσα με το «Βόρεια Μακεδονία»! - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά