Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει για το metoo: «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό»

12:58 - 15/01/2022

Καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η αγαπημένη To άρθρο Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει για το metoo: «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί

Τι είπε η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή

Διαβάστε το στο

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει για το metoo: «’Ημουν μικρή αλλά θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό» (vid)

Mετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τη ζωή της, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει όσον αφορά στο ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σχετικά με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη – «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ήταν καλεσμένη η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία, μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο της εκπομπής […] The post Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη – «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τόνια Σωτηροπούλου για Me Too: "Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό"

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τη δική της εμπειρία κακοποίησης και του κινήματος #Metoo

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τόνια Σωτηροπούλου για #MeToo: Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό

Να ξεκαθαρίσει τη θέση όσον αφορά στο ελληνικό #MeToo επιχείρησε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, το μεσημέρι του Σαββάτου (15/1) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Μετά την προβολή του βίντεο για τη ζωή της, η Τόνια Σωτηροπούλου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σχετικά με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο.…

Διαβάστε το στο news.gr

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει για το metoo: «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό»

Καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερά μας Χρόνια» που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ, τον κινηματογράφο αλλά και τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια. Μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τη ζωή της, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει όσον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη - «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου»

"Ήταν μια εμπειρία... Σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της