Σεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη!»
15:08 - 15/01/2022
Σοκαρισμένος παρουσιάστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha. Ο Πορτογάλος αμυντικός αρκέστηκε να πει ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην τύχη, αφού οι δράστες τον χτύπησαν σοβαρά. Τα λόγια του Σεμέδο: Δημοσιογράφος: «Καλημέρα, πως είστε;» Σεμέδο: […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρουμπέν Σεμέδο: Είμαι ζωντανός από τύχη
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τρεις κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του, στη Γλυφάδα. Ο πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον Alpha για όσα διαδραματίστηκαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/1). Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται, ο Σεμέδο απάντησε: «Είμαι ζωντανός», ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το τι συνέβη είπε: «Δεν ξέρετε; Είμαι ζωντανός από τύχη». Όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν το χτύπησαν, είπε μονολεκτικά: «Πολύ». Και στη συνέχεια πέρασε στο εσωτερικό της οικίας του. Ο Σεμέδο είχε το χέρι του σε νάρθηκα και κρατούσε την κοιλιά του, όπως
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη» (Video)
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους έκανε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.
Διαβάστε το στο topontiki.grΡούμπεν Σεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη» – Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τρεις κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του, στη Γλυφάδα. Ο πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον Alpha για όσα διαδραματίστηκαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/1). Σε…
Διαβάστε το στο news.grΣεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη»
Οι πρώτες εικόνες του τραυματισμένου Σεμέδο μετά τον ξυλοδαρμό του έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και οι πρώτες δηλώσεις. Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τρεις κουκουλοφόρους έξω απ’ το σπίτι του. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον Alpha για όσα διαδραματίστηκαν την ώρα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr