Για πρώτη φορά δοκιμή πυραύλου με κινητήρα στερεού καυσίμου από το Ιράν
16:12 - 15/01/2022
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν δοκίμασαν «με επιτυχία» έναν πύραυλο με κινητήρα στερεού καυσίμου που μπορεί να μεταφέρει δορυφόρους, δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Αεροδιαστημικής των Φρουρών της Επανάστασης το βράδυ της Πέμπτης.
Ο ιδεολογικός στρατός της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο μιας επιτυχημένης δοκιμής, σύμφωνα με τους Φρουρούς της Επανάστασης, του κύριου κινητήρα πρόωσης του πυραύλου. Η δοκιμή αυτή έγινε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
«Είναι η πρώτη φορά που το Ιράν χρησιμοποιεί πύραυλο στερεού καυσίμου αντί για πύραυλο υγρού καυσίμου που χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε ο στρατηγός Αμιραλί Χατζιζαντέχ, τον οποίο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr