#Ιράν

Το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν για τη δολιοφθορά στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας – Έντονη η αντίδραση της Τεχεράνης

Newsit
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατς, κατηγόρησε σήμερα Παρασκευή (26.7.24) το Ιράν για τη δολιοφθορά που συνέβη λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, στο γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο, λέγοντας ότι σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από δυνάμεις που βρίσκονται υπό την επιρροή του «ιρανικού άξονα του κακού και του ριζοσπαστικού Ισλάμ», ... Περισσότερα To άρθρο Το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν για τη δολιοφθορά στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας – Έντονη η αντίδραση της Τεχεράνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:54 26/07/2024

Κύπρος Ζούσε 20 χρόνια ως πολιτικός πρόσφυγας και ήταν πράκτορας του Ιράν - Οργάνωνε δολοφονίες Ισραηλινών

ProtoThema.gr
Οι κυπριακές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να απελαθεί ακόμα και στο Ιράν - Συνεργαζόταν με τους Φρουρούς της Επανάστασης
12:00 26/07/2024

Ιράν: Οι αρχές της χώρας εκτέλεσαν το τελευταίο μέλος ομάδας Κούρδων «πολιτικών κρατούμενων», σύμφωνα με ΜΚΟ

in.gr
Ποιος ήταν ο Καμράν Σεϊχλέ που εκτελέστηκε στο Ιράν - Είχε καταδικαστεί σε θάνατο από το 2018
10:10 26/07/2024

Ο Τραμπ ζητά οι ΗΠΑ να «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, αν δολοφονηθεί

Newsit
Μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να υιοθετεί τις απόψεις του Μπένιαμιν Νετανιάχου και να βλέπει εκ νέου απειλή για τη ζωή του.  Ο Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει πως οι ΗΠΑ θα «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, «από την επιφάνεια της Γης», αν δολοφονηθεί με υπαιτιότητα της Τεχεράνης, ανέφερε χθες Πέμπτη, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τραμπ ζητά οι ΗΠΑ να «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, αν δολοφονηθεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:45 26/07/2024

Τραμπ: «Εάν με δολοφονήσει το Ιράν, ελπίζω η Αμερική να το εξαφανίσει από προσώπου γης»

Newsbeast.gr
Την «εξάλειψη» του Ιράν σε περίπτωση δολοφονίας του ζητά ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέδιο συνωμοσίας της Τεχεράνης με σκοπό τη δολοφονία του. «Αν δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ, που είναι πάντα μια πιθανότητα, ελπίζω ότι η Αμερική θα εξαλείψει το Ιράν, θα το εξαφανίσει από προσώπου γης — Αν αυτό δεν συμβεί, οι Αμερικανοί ηγέτες θα θεωρηθούν δειλοί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ. Συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, να αναφέρεται σε υποτιθέμενες ιρανικές συνωμοσίες εναντίον του Τραμπ, στην ομιλία του στο Κογκρέσο.
23:47 25/07/2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φόβος του Ισραήλ για τους αθλητές του στο Παρίσι - Καταγγέλλει σχέδιο για νέα "σφαγή του Μονάχου"

Παραπολιτικά
Ο υπουργός Εξωτερικών Iσραέλ Κατζ έστειλε επιστολή στον Γάλλο ομόλογό του, Στεφάν Σεζουρνέ, προειδοποιώντας για σχέδιο που υποστηρίζεται από το Ιράν να επιτεθούν στην ισραηλινή αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες
16:54 25/07/2024

Μπενιαμίν Νετανιάχου: Χρήσιμοι ηλίθιοι του Ιράν οι διαδηλωτές υπέρ της Γάζας

Newsit
Επίθεση στο Ιράν εξαπέλυσε από το Κογκρέσο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου ενώ χαρακτήρισε «χρήσιμους ηλίθιους» της Τεχεράνης τους διαδηλωτές υπέρ της Γάζας. Ο  πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου κατήγγειλε τον «άξονα της τρομοκρατίας του Ιράν», κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο αμερικανικό Κογκρέσο. «Στη Μέση Ανατολή, ο άξονας της τρομοκρατίας του Ιράν αψηφά ... Περισσότερα To άρθρο Μπενιαμίν Νετανιάχου: Χρήσιμοι ηλίθιοι του Ιράν οι διαδηλωτές υπέρ της Γάζας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:55 24/07/2024

ΗΠΑ: Επεισόδια και χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου έξω από το Καπιτώλιο - «Χρήσιμους ηλίθιους του Ιράν» τους χαρακτήρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

ProtoThema.gr
«Είναι καταζητούμενος εγκληματίας πολέμου» έγραψαν οι διαδηλωτές σε πανό για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό - «Μποϊκοτάζ» και από Δημοκρατικούς βουλευτές στο Κογκρέσο
23:09 24/07/2024

Νετανιάχου στο Κογκρέσο: ΗΠΑ και Ισραήλ πρέπει να μείνουν μαζί - Κατήγγειλε τον «άξονα της τρομοκρατίας του Ιράν»

ProtoThema.gr
Στη Μέση Ανατολή έχουμε σύγκρουση της βαρβαρότητας με τον πολιτισμό είπε - Εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς θα πετύχουν
22:45 24/07/2024

Νετανιάχου στο Κογκρέσο: Πόλεμο μέχρι το τέλος προανήγγειλε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

in.gr
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ξεκίνησε λέγοντας πως το Ιράν είναι ο εχθρός που απειλεί το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τους Άραβες φίλους τους.
21:28 24/07/2024

Κάτι σιγοβράζει: Ιράν και Τουρκία σε πορεία σύγκρουσης στο Δυτικό Αζερμπαϊτζάν;

Gazzetta
Η αυξανόμενη επιρροή της Τουρκίας στον τουρκογενή πληθυσμό του Ιράν και οι προσπάθειες αντιμετώπισης από την Τεχεράνη.
13:28 23/07/2024

ΑΠΟΕΛ: Ιρανικά δημοσιεύματα για Μεχρί

Gazzetta
Δημοσιεύματα από το Ιράν, συνδέουν τον Σαίντ Μεχρί του ΑΠΟΕΛ, με ομάδες από την χώρα της Μέσης Ανατολής, μιλώντας για επίσημο ενδιαφέρον και προτάσεις για την απόκτησή του.
12:10 23/07/2024

Πετρέλαιο: Η επίθεση του Ισραήλ στην Υεμένη κλιμακώνει ξανά την αγωνία για τις τιμές της βενζίνης

Newsit
Κλιμακώνεται ξανά η ένταση στη Μέση Ανατολή μαζί και η ανησυχία για τις τιμές του πετρελαίου. Το Ισραήλ έπληξε προχθές (20.07.24) στόχους γύρω από το λιμάνι της Χοντέιντα στην Ερυθρά Θάλασσα της Υεμένης που ελέγχεται από τους Χούθι. Ανταπόδωσε την επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο Τελ Αβίβ από τους υποστηριζόμενους από το Ιράν μαχητές, ... Περισσότερα To άρθρο Πετρέλαιο: Η επίθεση του Ισραήλ στην Υεμένη κλιμακώνει ξανά την αγωνία για τις τιμές της βενζίνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 22/07/2024

Μέση Ανατολή: Το Ιράν μείωσε σημαντικά τη στρατιωτική του παρουσία στη Συρία μετά τα ισραηλινά πλήγματα

ProtoThema.gr
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε «μια αναδιάταξη ιρανικών δυνάμεων στη Δαμασκό και στο νότιο τμήμα της Συρίας (…) ως τα σύνορα με το κατεχόμενο από το Ισραήλ Γκολάν»
14:00 24/04/2024

Μπορέλ: Η ΕΕ στέλνει ισχυρό μήνυμα στο Ιράν κάνοντας έκκληση για ειρήνη

mononews.gr
Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ τόνισε ακόμη μία φορά την ανάγκη αποκλιμάκωσης
12:28 24/04/2024

Μπορέλ – ΕΕ: Αποφασίσαμε κυρώσεις σε βάρος του Ιράν αλλά είναι ώρα για διπλωματία

el.gr
Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ τόνισε ακόμη μία φορά την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην ομιλία του για τις επιθέσεις του Ιράν σε βάρος του Ισραήλ στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο Το άρθρο Μπορέλ – ΕΕ: Αποφασίσαμε κυρώσεις σε βάρος του Ιράν αλλά είναι ώρα για διπλωματία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:15 24/04/2024

Κομισιόν: Ισχυρό μήνυμα για ειρήνη από τον Μπορέλ στο Ευρωκοινοβούλιο για τις επιθέσεις του Ιράν

ProtoThema.gr
Έκανε λόγο για άνευ προηγουμένου επίθεση καθώς και για μεγάλη κλιμάκωση σε μία ήδη πολύ έντονη κατάσταση στην περιοχή
12:00 24/04/2024

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στο Ιράν λόγω των κυβερνοεπιθέσεων κατά αμερικανικών εταιρειών και οντοτήτων

onalert.gr
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα ένα νέο πακέτο κυρώσεων σε βάρος του Ιράν που έχουν στόχο «δύο εταιρίες και τέσσερα πρόσωπα που εμπλέκονται σε κακόβουλες κυβερνοεπιθέσεις». The post Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στο Ιράν λόγω των κυβερνοεπιθέσεων κατά αμερικανικών εταιρειών και οντοτήτων appeared first on OnAlert.
11:28 24/04/2024

Οι φίλοι έγιναν άσπονδοι εχθροί – Γιατί το Ισραήλ θεωρείται «μικρός σατανάς» για το Ιράν

documentonews.gr
Ο «κατακλυσμός» πυραύλων και drones που εξαπέλυσε την περασμένη εβδομάδα το Ιράν κατά του Ισραήλ σηματοδοτεί ακόμη ένα κεφάλαιο στις… Το άρθρο Οι φίλοι έγιναν άσπονδοι εχθροί – Γιατί το Ισραήλ θεωρείται «μικρός σατανάς» για το Ιράν εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
10:10 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load