Κ.Καραβάτου για τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: «Θέλουμε μόνο η αλήθεια να βγει προς τα έξω»

19:02 - 16/01/2022

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση βιασμού μίας 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Με το θέμα ασχολήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η τηλεοπτική εκπομπή, με την Κατερίνα Καραβάτου να μην μπορεί να κρύψει την έκπληξή της για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια:  «Νιώθω τον τελευταίο καιρό σαν να παρακολουθώ ένα μόνιμο αστυνομικό θρίλερ. Θέλω να σας μιλήσω με ειλικρίνεια, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω. Υπάρχουν υποθέσεις που είναι πολύ σοβαρές. Υπάρχουν πραγματικά θύματα που υποφέρουν πάρα πολύ και σκέφτομαι. Τόσες πολλές πληροφορίες σκάνε το δευτερόλεπτο. Μιλάμε για την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ο δήμος Λαγκαδά θα τη βοηθήσει να σταθεί όρθια»

Για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και τα τραγικά γεγονότα που τη “σημάδεψαν” τα τελευταία δύο χρόνια, μίλησε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.  Όπως τόνισε, η άτυχη κοπέλα έχασε μέσα σε διάστημα δύο ετών τους γονείς της και τον σύντροφό της, υπογραμμίζοντας ότι περιμένει να ... Περισσότερα To άρθρο Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ο δήμος Λαγκαδά θα τη βοηθήσει να σταθεί όρθια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Καταγγελία βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Να μην πάθει κανένα άλλο κορίτσι αυτό που συνέβη σε εμένα»

«Ο κόσμος είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή» λέει η 24χρονη η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη αναφερόμενη στον κόσμο που την υποστήριξε. Όπως τονίζει είναι αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή». υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η νεαρή η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη στο thessToday.gr μέσω του δικηγόρου της. Το κύμα αγάπης που δέχεται, σύμφωνα με τα λεγόμενά της τη βοηθά για να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Η κοπέλα η οποία τα τελευταία εικοσιτετράωρα προσπαθεί να β

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις