Survivor 5: Οργή για την ατάκα του Βαλάντη - Αποχώρησε με κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

07:02 - 17/01/2022

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ξέσπασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Σάλος με τη χυδαία ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη χυδαία ατάκα του Βαλάντη στο Survivor κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο καθώς κόπηκε από το μοντάζ αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα Δευτέρα (17.1.2022) και σόκαρε τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Βαλάντης είπε μια χυδαία ατάκα ... Περισσότερα To άρθρο Survivor: Σάλος με τη χυδαία ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Survivor 5: Οργή για την ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη – «Πετάξτε τον έξω»

Χαμός επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με τον Βαλάντη να ξεσηκώνει έντονες αντιδράσεις για κάτι που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την ώρα της ψηφοφορίας της ομάδας των Διασήμων. Η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς και οι υπόλοιποι παίκτες αντέδρασαν, με τη Μυριέλλα να του λέει: «Ωραίος άνθρωπος είσαι!». «Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε», τόνισε η Ευρυδίκη εμφανώς αναστατωμένη και μέσα στα κλάματα. Ο Βαλάντης δε θέλησ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor 2022: Πυρ και μανία με τον Βαλάντη η αδελφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Οργή για τη φράση του Βαλάντη που κόπηκε στο μοντάζ του Survivor 2022.Κυριολεκτικά χαμός επικράτησε στο κυριακάτικο (16/1) επεισόδιο του «Survivor 2022», με την Βαλάντη να αποτελεί για ακόμη μια φορά την πέτρα του σκανδάλου. Ο τραγουδιστής, χρησιμοποιώντας ελάχιστες λέξεις, κατάφερε να συσπειρώσει εναντίον του ολόκληρη την ομάδα των Διάσημων. Σύμφωνα ρεπορτάζ το οποίο μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1», μετά από την αποκάλυψη της πρότασής του στην Ευρυδίκη να κάνουν τους ερωτευμένους για να κερδίσουν πόντους στις καρδιές των θεατών, ο Βαλάντης «απασφάλισε» και στράφηκε στην συμπαίκτριά του στην οποία είπε κάτι, το οποίο εμείς δεν ακούσαμε. Το αποτέλεσμα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Survivor: Το σχόλιο του Βαλάντη που εξόργισε την αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδόπουλου – Τι απαντά

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, o Bαλάντης ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιος για αποχώρηση. Ωστόσο ο τραγουδιστής είπε μία φράση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία κόπηκε στο μοντάζ. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στις κόντρες που δημιουργήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη αναστάτωση, ο Βαλάντης έκανε ένα […] The post Survivor: Το σχόλιο του Βαλάντη που εξόργισε την αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδόπουλου – Τι απαντά appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες