«Παράθυρο» Πλεύρη για χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα

12:52 - 17/01/2022

«Παράθυρο» Πλεύρη για χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα 17/01/2022 «Παράθυρο» για χαλάρωση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, άφησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, εφόσον συνεχιστεί η αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων. Μάλιστα, όπως είπε, από τους πρώτους τομείς που εξετάζεται να γίνουν πιο ελαστικά τα μέτρα είναι τα γήπεδα και η διασκέδαση με μουσική. Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» είπε: «Θα περιμένουμε να δούμε τα στοιχεία της πανδημίας, στα μεν σχολεία θέλουμε να δούμε δύο εβδομάδες την εφαρμογή του πρωτοκόλλου. Τα μηνύματα της πρώτης εβδομάδας στα σχολεία ήταν αισιόδοξα , θεωρούμε ότι το πρωτόκολ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνος Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, άφησε ανοικτό το “παράθυρο” χαλάρωση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, βάζοντας στην… εξίσωση και τα γήπεδα. Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη και εφόσον συνεχιστεί η αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων του κορονοϊού, από τους πρώτους τομείς που εξετάζεται να υπάρξει χαλάρωση ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θάνος Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, άφησε ανοικτό το “παράθυρο” χαλάρωση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, βάζοντας στην… εξίσωση και τα γήπεδα. The post Θάνος Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα»

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προανήγγειλε χαλάρωση των μέτρων, εν αρχή σε μουσική και γήπεδα, εφόσον συνεχιστεί η μείωση των κρουσμάτων. «Παράθυρο» για χαλάρωση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού, άφησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, εφόσον συνεχιστεί η αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων. Μάλιστα, όπως είπε, από τους […] The post Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν η Μπάγερν! (ΦΩΤΟ)

Μαλακατές: «Επιτέλους ξεκινάμε, το 2026 έτοιμες και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη»

Formula 1: Θριαμβευτής ο Νόρις στις κατατακτήριες δοκιμές για τον αγώνα Σπριντ στην Κίνα

Το μήνυμα της UEFA στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Καρέ-καρέ η άφιξη του Ολυμπιακού και η θρυλική αποθέωση από τους οπαδούς του

Τότε επιστρέφει η αποστολή του Ολυμπιακού