Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου: Υπήρξα μάρτυρας ενός περιστατικού διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού

13:50 - 17/01/2022

«Το περιστατικό του Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Μάριο Αθανασίου για διακίνηση σχολικού πορνογραφικού υλικού

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε σε ένα συγκλονιστικό περιστατικού, καθώς ήταν μπροστά σε διακίνηση σχολικού πορνογραφικού υλικού σε δουλειά

Διαβάστε το στο

Σοκάρει ο Αθανασίου – «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορν@γραφικού υλικού»

«Το 2021 ήταν για μένα περιπετειώδες, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές δυσκολίες. Το κλίμα στη σειρά Άσε μας ρε μαμά είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοκάρει ο Αθανασίου – «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορν@γραφικού υλικού»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας