Ερντογάν: Η Αλβανία είναι ο γείτονας της καρδιάς μου, είμαστε αδέλφια

22:54 - 17/01/2022

«Μάχη» φιλοφρονήσεων έδωσαν την Δευτέρα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, κατά την επίσκεψη του πρώτου στα Τίρανα.   Ο Ερντογάν έγινε δεκτός με τιμές στην αλβανική πρωτεύουσα όπου βρέθηκε για να παραδώσει σε σεισμόπληκτους Αλβανούς πολίτες 522 κατοικίες που κατασκεύασε δωρεάν τουρκική κρατική εταιρεία. «Η Αλβανία είναι ο γείτονας της καρδιάς μου παρότι υπάρχουν σύνορα ανάμεσά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν επιβεβαιώνοντας το άκρως θερμό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών. Εντύπωση προκάλεσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ότι ο Ερντογάν εγκαινιάζει ένα τζαμί, ενώ υποσχέθηκε βοήθεια στην Αλβανία. Συγκεκριμένα παρότι η Τουρκία αντ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κινήσεις Ερντογάν στα Τίρανα: Γείτονας της καρδιάς μου η Αλβανία

Εδραιώνοντας την παρουσία της Τουρκίας στα Τίρανα ο πρόεδρος της γείτονος υπενθύμισε τους παλαιούς ιστορικούς δεσμούς με την «αδελφή Αλβανία», αλλά και τη σύγχρονη βοήθεια που προσέφερε η Άγκυρα στην αλβανική κυβέρνηση ώστε να ορθοποδήσει η χώρα μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2020 The post Κινήσεις Ερντογάν στα Τίρανα: Γείτονας της καρδιάς μου η Αλβανία appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

«ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ» – Ερντογάν: Η Αλβανία είναι ο γείτονας της καρδιάς μου, είμαστε αδέλφια!

«Μάχη»… φιλοφρονήσεων έδωσαν την Δευτέρα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, κατά την επίσκεψη του πρώτου στα Τίρανα.   Το άρθρο «ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ» – Ερντογάν: Η Αλβανία είναι ο γείτονας της καρδιάς μου, είμαστε αδέλφια! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!