Αντύπας: «Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου»

01:42 - 18/01/2022

Ο Αντύπας κάθισε στον καναπέ του The 2night Show και μίλησε για το τραγούδι που είχε γράψει για τον ίδιο […] The post Αντύπας: «Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντύπας: Ξαφνικά το τραγούδι μου το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου (Βίντεο)

«Μου λέει σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000» δήλωσε ο Αντύπας.

Διαβάστε το στο

Ο Αντύπας αποκάλυψε το τραγούδι που του έκλεψε ο Στράτος Διονυσίου (vid)

Το άγνωστο παρασκήνιο με μία μεγάλη επιτυχία του Στράτου Διονυσίου, αποκάλυψε ο Αντύπας σε συνέντευξή του.

Διαβάστε το στο

Αντύπας: «Tρελάθηκα. Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου» (vid)

«Ήμουν Θεσσαλονίκη να δω την αδερφή μου κι ακούω στο ράδιο η Minos παρουσιάζει τις επιτυχίες της. Ακούω και τώρα θα ακούσουμε ένα νέο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, που το έγραψε ο Αντύπας κι ο Χρήστος Κολοκοτρώνης. Μπαίνει ο Διονυσίου και λέει το «Μετακομίζω γιατί χωρίζω». Τρελάθηκα. Λέω Παναγία μου ποιος το κυκλοφόρησε; Ήταν ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντύπας στον Αρναούτογλου: «Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου» (Video)

Ένα άγνωστο σκηνικό με τον Στράτο Διονυσίου έφερε στο φως ο Αντύπας. Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι που είχε γράψει […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αντύπας: “Έγραψα ένα τραγούδι και ξαφνικά το ακούω από τον Στράτο Διονυσίου”

Αντύπας: Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική του ζωή και για την καριέρα του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αντύπας: "Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου"

"Μου λέει σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο