Αντύπας: «Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου»
01:42 - 18/01/2022
Ο Αντύπας κάθισε στον καναπέ του The 2night Show και μίλησε για το τραγούδι που είχε γράψει για τον ίδιο […]
The post Αντύπας: «Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντύπας: Ξαφνικά το τραγούδι μου το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου (Βίντεο)
«Μου λέει σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000» δήλωσε ο Αντύπας.
Διαβάστε το στο Ο Αντύπας αποκάλυψε το τραγούδι που του έκλεψε ο Στράτος Διονυσίου (vid)
Το άγνωστο παρασκήνιο με μία μεγάλη επιτυχία του Στράτου Διονυσίου, αποκάλυψε ο Αντύπας σε συνέντευξή του.
Διαβάστε το στο Αντύπας: «Tρελάθηκα. Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου» (vid)
«Ήμουν Θεσσαλονίκη να δω την αδερφή μου κι ακούω στο ράδιο η Minos παρουσιάζει τις επιτυχίες της. Ακούω και τώρα θα ακούσουμε ένα νέο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, που το έγραψε ο Αντύπας κι ο Χρήστος Κολοκοτρώνης. Μπαίνει ο Διονυσίου και λέει το «Μετακομίζω γιατί χωρίζω». Τρελάθηκα. Λέω Παναγία μου ποιος το κυκλοφόρησε; Ήταν ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντύπας στον Αρναούτογλου: «Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου» (Video)
Ένα άγνωστο σκηνικό με τον Στράτο Διονυσίου έφερε στο φως ο Αντύπας. Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι που είχε γράψει […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΑντύπας: “Έγραψα ένα τραγούδι και ξαφνικά το ακούω από τον Στράτο Διονυσίου”
Αντύπας: Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική του ζωή και για την καριέρα του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΑντύπας: "Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου"
"Μου λέει σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr