ΑΕΚ: Έμεινε ελεύθερος και ψάχνει ομάδα ο Γιάνκοβιτς

12:27 - 31/12/2019

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος δεν αναμένεται να γυρίσει στην Παρτιζάν και έτσι είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΛ: Τέλος και επίσημα ο Φιλίποβιτς!

Ο Μίλος Φιλίποβιτς δεν υπολογιζόταν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα της Λάρισας και πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με την ΠΑΕ ΑΕΛ. To άρθρο ΑΕΛ: Τέλος και επίσημα ο Φιλίποβιτς! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

ΑΕΛ: Τέλος και επίσημα ο Φιλίποβιτς.

Ο Μίλος Φιλίποβιτς δεν υπολογιζόταν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα της Λάρισας και πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Επίσημο είναι πια το “διαζύγιο” της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή, Μίλος Φιλίποβιτς, ο οποίος και αποκτήθηκε από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μετά από μόλις […] The post ΑΕΛ: Τέλος και επίσημα ο Φιλίποβιτς. appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)