Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη»
22:50 - 18/01/2022
Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη»
18/01/2022
Μέσα από την καρδιά του μίλησε και πάλι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ποντολιάνι με τον Έλληνα προπονητή να εξομολογείται το μεγαλύτερό του όνειρο. «Έχουμε πίστη και όραμα» τόνισε στην Cosmote TV.
Ο Έλληνας προπονητής σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε με τέτοια ενέργεια που νιώθαμε ότι δε θα μας σταματήσει τίποτε. Με καταπληκτικό σερβίς από όλους τους παίκτες πήραμε το πρώτο σετ. Αυτή η ενέργεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Έγινε μία μεγάλη κόντρα. Στο τέλος με ανατροπή και τακτικέ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη»
????????☘☘????????Μέσα από την καρδιά του μίλησε και πάλι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος
Continue reading Συγκινεί ο Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com