Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη»

22:50 - 18/01/2022

Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη» 18/01/2022 Μέσα από την καρδιά του μίλησε και πάλι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ποντολιάνι με τον Έλληνα προπονητή να εξομολογείται το μεγαλύτερό του όνειρο. «Έχουμε πίστη και όραμα» τόνισε στην Cosmote TV. Ο Έλληνας προπονητής σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε με τέτοια ενέργεια που νιώθαμε ότι δε θα μας σταματήσει τίποτε. Με καταπληκτικό σερβίς από όλους τους παίκτες πήραμε το πρώτο σετ. Αυτή η ενέργεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Έγινε μία μεγάλη κόντρα. Στο τέλος με ανατροπή και τακτικέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη»

????????☘☘????????Μέσα από την καρδιά του μίλησε και πάλι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος Continue reading Συγκινεί ο Ανδρεόπουλος: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)