MasterChef: «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ο άνθρωπος αλλάζει»
23:16 - 18/01/2022
Ο 36χρονος Αλέξανδρος από τα Χανιά βρέθηκε στην Αθήνα και στις οντισιόν του MasterChef διεκδικώντας μια
To άρθρο MasterChef: «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ο άνθρωπος αλλάζει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έχω περάσει σκοτεινά χρόνια»
Ο Αλέξανδρος βρέθηκε στο πλατό του MasterChef για να δοκιμάσει νέες εμπειρίες και να κερδίσει έμπνευση από τον διαγωνισμό. Ο […]
The post MasterChef: «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έχω περάσει σκοτεινά χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grMasterChef: Το δυνατό μήνυμα που πέρασε υποψήφιος, πρώην χρήστης ναρκωτικών – Ο άνθρωπος αλλάζει
Ο Κρητικός της παρέας ήταν απόψε ο Αλέξανδρος που ετοίμασε αρνάκι καρέ με στάκα και τρούφα. Επέλεξε αυτό το πιάτο γιατί συνδυάζει παράδοση και νοστιμιά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: MasterChef: Το δυνατό μήνυμα που πέρασε υποψήφιος, πρώην χρήστης ναρκωτικών – Ο άνθρωπος αλλάζει
Διαβάστε το στο spoilersMasterChef 6: Συγκλονίζει παίκτης – «Είμαι πρώην χρήστης ουσιών. Τελικά ο άνθρωπος αλλάζει»
MasterChef 6: Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλέξανδρος, είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και έστειλε δημόσια το δικό του δυνατό μήνυμα.
Διαβάστε το στο neolaia.gr