Ο Άγιος Παΐσιος μας εξηγεί τι είναι η πνευματική συγγένεια

23:28 - 18/01/2022

Γέροντα, κάποια κυρία ρώτησε τί να κάνη με δυο ξαδέλφες της που ζουν για χρόνια παρασιτικά εις βάρος της. Το άρθρο Ο Άγιος Παΐσιος μας εξηγεί τι είναι η πνευματική συγγένεια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λάκης Γαβαλάς εξηγεί τον λόγο που δεν έκανε ποτέ οικογένεια

Η έκτρωση που έκανε η σύντροφός του και η απόφασή του να μην υιοθετήσει παιδί Τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την έκτρωση που έκανε πριν πολλά χρόνια η σύντροφός του. «Θα ήμουν παππούς τώρα, όχι μόνο πατέρας. Παίρνω τα παιδιά που έχουν οι αδερφές μου, τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου. Οι αδερφές μου μου λένε “τι τα θες τα παιδιά; Πάρε δανεικά τα δικά μας”», είπε χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια, εξήγησε το λόγο που εκείνος […] The post Ο Λάκης Γαβαλάς εξηγεί τον λόγο που δεν έκανε ποτέ οικογένεια appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023