Survivor: Έληξε άδοξα το ειδύλλιο του Κατσαούνη με την Μυριέλλα Κουρεντή; – ««Η κοπέλα με δούλεψε, είναι ανήθικο»
00:10 - 19/01/2022
Για το έπαθλο επικοινωνίας διαγωνίστηκαν, Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (18/01) . Το ματς κέρδισαν με σκορ 10-9 οι Διάσημοι και μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να δουν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει φίλοι και συγγενείς. Ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και αυτό του John Lygnos, «συνεργάτη» της Μυριέλλας Κουρεντή κατά δήλωση της. «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αλήθεια κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό σε αυτή τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω…» της έγραψε ο John Lygnos και η Μυριέλλα Κουρεντή δάκρυσε όταν διάβασε το μήνυμα του. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα μου, είσαι το alter ego μου» είπε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Έξω φρενών ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Να πάνε να πιάσουν τον John να τον ρωτήσουν»
Με ένταση και θυμό από την πλευρά του Γιώργο Κατσαούνη, φαίνεται να ολοκληρώνεται το πρώτο ειδύλλιο
To άρθρο Survivor: Έξω φρενών ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Να πάνε να πιάσουν τον John να τον ρωτήσουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grSurvivor: Κλάματα και τέλος ειδυλλίου – Κατσαούνης κατά Κουρεντή – «Κοροϊδεύει εμένα και τον κόσμο»
Survivor: Τι ήταν αυτό που άλλαξε τις ισοροπίες ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη
Διαβάστε το στο astrology.gr