#Alter Ego

Πάει πίσω η "Ελευθεροτυπία"- Στο δρόμο για το ΧΑ η Alter Ego του Β. Μαρινάκη

sofokleousin.gr
Πάει πίσω η "Ελευθεροτυπία"- Στο δρόμο για το ΧΑ η Alter Ego του Β. Μαρινάκηmniakas Sun, 21/04/2024 - 21:23
21:28 21/04/2024

Ο «πόλεμος» του SMS: Επιμένει η «Εστία» για Μαρέβα- Διαψεύδει η εφημερίδα του Μαρινάκη

eretikos.gr
Ο «πόλεμος» του SMS: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και εκδοτικών συγκροτημάτων για το υποτιθέμενο SMS της Μαρέβας Μητσοτάκη προς τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ALTER EGO MEDIA, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του ομίλου του Ιωάννη Φιλιππάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων εκδίδει και την εφημερίδα «Εστία». Τι σημαίνει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – και ο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 01/04/2024

Όμηρος του alter ego του ο Μητσοτάκης

documentonews.gr
Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» της προηγούμενης Κυριακής το οποίο αποκάλυπτε ότι υπήρξε μοντάζ στα ηχητικά που εμφανίστηκαν ως… Το άρθρο Όμηρος του alter ego του ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:09 01/04/2024

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Maestro» – Η πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

lamianow.gr
Επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες. Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα. Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρω
12:37 26/03/2024

Alter Ego Media: Οι χαρακτηρισμοί για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν

tovima
Ανακοίνωση της Alter Ego Media για τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «οικονομικών συμφερόντων και εκβιασμών», μετά το δημοσίευμα για τη μονταζιέρα στα Τέμπη
18:00 24/03/2024

Στην Alter Ego Media τα εμπορικά σήματα της «Ελευθεροτυπίας»

tanea.gr
Η Alter Ego Media απέκτησε μέσω δημόσιου πλειστηριασμού τα εμπορικά σήματα της «Ελευθεροτυπίας»
15:00 04/03/2024

Media: Εξαγορά μαμούθ από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη

youfly.com
Στα χέρια της του Βαγγέλη Μαρινάκη πέρασαν τα σήματα της «Ελευθεροτυπίας», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και της ιστοσελίδας enet.gr The post Media: Εξαγορά μαμούθ από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη appeared first on Youfly.
14:58 04/03/2024

Ρωσικές πρόβες για Αρμαγεδδώνα: Απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν δοκιμές πυρηνικού πολέμου με τη Δύση

Newsit
Είναι ο μεγάλος συλλογικός εφιάλτης της Δύσης από τότε που εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία! Το ενδεχόμενο, δηλαδή, να χρησιμοποιήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν τακτικά πυρηνικά όπλα. Άλλωστε, το alter ego του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εξαπολύει συχνά – πυκνά απειλές χρήσης εκ μέρους της πυρηνικών όπλων κατά της Δύσης, καθώς ... Περισσότερα To άρθρο Ρωσικές πρόβες για Αρμαγεδδώνα: Απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν δοκιμές πυρηνικού πολέμου με τη Δύση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:00 29/02/2024

Alter Ego – MEGA: Ο νέος Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης

youfly.com
Νέος Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης του Ομίλου Alter Ego Media αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας. The post Alter Ego – MEGA: Ο νέος Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης appeared first on Youfly.
12:58 27/02/2024

Γνωρίστε την Taylor Sheesh, την drag queen και alter ego της Taylor Swift

Newsit
Drag queen από τις Φιλιππίνες προσφέρει μία εξίσου γκάμορους εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που αδυνατείτε να δείτε το είδωλο Taylor Swift από κοντά. Ο Mac Coronel, γνωστός και ως Taylor Sheesh, υποδύεται ως drag queen από το 2017 τη σταρ του “Midnights”, Taylor Swift, με μια εντυπωσιακή συλλογή από ρούχα και διακοσμημένα με στρας κορμάκια. ... Περισσότερα To άρθρο Γνωρίστε την Taylor Sheesh, την drag queen και alter ego της Taylor Swift δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 23/02/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

Αυτός είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Οικονομικών της Alter Ego Media

youfly.com
Ο  Γιώργος Καραμανωλάκης,  αναλαμβάνει την θέση του νέου Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Alter Ego Media. The post Αυτός είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Οικονομικών της Alter Ego Media appeared first on Youfly.
15:58 11/01/2024

Θερμή υποδοχή για το νέο αγγλόφωνο ένθετο του Βήματος σε συνεργασία με τη Wall Street Journal

tovima
Η νέα συνεργασία με την Dow Jones, εκδοτική εταιρεία της «WALL STREET JOURNAL», ενισχύει το στόχο του Ομίλου Alter Ego Media να παρέχει στους αναγνώστες του το καλύτερο και εγκυρότερο περιεχόμενο.
18:00 26/11/2023

Με «Το Βήμα της Κυριακής»: Νέο αγγλόφωνο ένθετο σε συνεργασία με τη Wall Street Journal

tovima
Νέα συνεργασία της Alter Ego Media με την Dow Jones, εκδοτική εταιρεία της Wall Street Journal
20:00 24/11/2023

Η μαγεία της Χριστουγεννιάτικης Μαγνησίας μάς περιμένει όλους

tovima
Το ιστορικό ελληνικό ταξιδιωτικό brand «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» και όλα τα μέσα του Ομίλου της Alter Ego, στηρίζουν τη Μαγνησία και αναδεικνύουν τις ανεξάντλητες ομορφιές και τις διαχρονικές αξίες της.
14:00 21/11/2023

Η Όλγα Κεφαλογιάννη χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Alter Ego και του brand «Διακοπές» για τη Μαγνησία

tovima
«Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την σημαντική πρωτοβουλία που διοργανώνει ο όμιλος Alter Ego Media», ανέφερε μεταξύ άλλων η υπουργός Τουρισμού.
22:00 16/11/2023

Anna Coda: Το κορίτσι της Ντίσκο

ProtoThema.gr
Eμφανίστηκε ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι και η «Μολυσμένη Ντίσκο» έχει κολλήσει στο playlist μας. Ποια είναι η Αννα Μαγνήσαλη που ζει και εργάζεται σε πολυεθνική στην Ελβετία και με το μουσικό alter ego της γράφει επιτυχίες μόνο στα ελληνικά;
08:00 15/09/2023

CityHub: Το καινοτόμο εγχείρημα του ομίλου Alter Ego βάζει στο επίκεντρο την Αυτοδιοίκηση

tovima
Το CityHub γίνεται ένας χρήσιμος, αξιόπιστος και αναλυτικός ενημερωτικός οδηγός στην υπηρεσία του δημότη.
16:00 31/08/2023

Nova: Τι απαντά σε αναφορές των τηλεοπτικών σταθμών Mega και ANT1

naftemporiki.gr
Για «ανακριβείς, ελλιπείς ή παραπλανητικές πληροφορίες» εκ μέρους της Alter Ego, του MEGA και του ΑΝΤ1 κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η NOVA. Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «ο όμιλος United… Nova: Τι απαντά σε αναφορές των τηλεοπτικών σταθμών Mega και ANT1 - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:00 19/07/2023

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά η Alter Ego Media στη NOVA

in.gr
«Οι μέτοχοι της Nova, Dragan Solak και Νίκος Σταθόπουλος θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα με νόμους και κανόνες», τονίζεται στην ανακοίνωση της Alter Ego Media.
22:00 14/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load