Τάκης Ζαχαράτος: Τα δάκρυα για την Άντζελα Δημητρίου
07:18 - 19/01/2022
Τάκης Ζαχαράτος: Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε και για την Άντζελα Δημητρίου.
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπίτι με το Mega – O Νίκος Μακρόπουλος υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου
Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40, ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» για μια βραδιά μεγάλων λαϊκών επιτυχιών.
Διαβάστε το στο Τάκης Ζαχαράτος: Δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου
Τάκης Ζαχαράτος: «Κάποτε πήγα να εμφανιστώ ως Άντζελα Δημητρίου και το αφεντικό μου είπε “δεν βάζω τέτοια πράγματα στο μαγαζί…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛύγισε ο Τάκης Ζαχαράτος on camera μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Άντζελα Δημητρίου.
«Έβλεπα την Άντζελα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤάκης Ζαχαράτος: Δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου
Τάκης Ζαχαράτος: Η ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο που έδιωξε θεατή για ομοφοβικό σχόλιο
Διαβάστε το στο neolaia.grΤάκης Ζαχαράτος: Δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου
Ο ταλαντούχος σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αραούτογλου, 2night Show και μίλησε για την λαμπρή καριέρα του και τις μεγάλες συνεργασίες. Ωστόσο, αν και σήμερα είναι επιτυχημένος, στα πρώτα του βήματα, δεν έλειψαν οι φορές που τον αντιμετώπισαν με δυσπιστία. «Όταν ήμουν στην Πάτρα κομμωτής εγώ το έκανα αυτό για την πάρτη μου. […]
Διαβάστε το στο dete.gr