Πλάνταξε η Κατερίνα Καινούργιου – «Σταματήστε την ανθρωποφαγία»
11:48 - 19/01/2022
Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Αφορμή στάθηκαν […]
The post Πλάνταξε η Κατερίνα Καινούργιου – «Σταματήστε την ανθρωποφαγία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου – «Σταματήστε την ανθρωποφαγία»
«Παιδιά, δεν καταλαβαίνω! Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ για όλο αυτό που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στα social media! Ξέρω, είχε ξέσπασμα και στο Happy Day πριν αλλά θα το κάνω και γω. Ειλικρινά σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά! Πεσ’ τε την στους θύτες όσο θέλετε! Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞέσπασμα της Καινούργιου για σχόλια στα social: «Σταματήστε την ανθρωποφαγία-Μου γράφουν να πεθάνω»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha,
Το άρθρο Ξέσπασμα της Καινούργιου για σχόλια στα social: «Σταματήστε την ανθρωποφαγία-Μου γράφουν να πεθάνω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΞέσπασε σε δάκρυα η Καινούργιου – «Μου έστελναν να πεθάνεις»
Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο θέμα της Ιωάννας Τούνη θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της.
Διαβάστε το στο vita.grΠλάνταξε η Κατερίνα Καινούργιου: "Σταματήστε την ανθρωποφαγία" (video)
"Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ για όλο αυτό που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στα social media"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚατερίνα Καινούργιου: Σοκαρισμένη με την ανθρωποφαγία των σοσιαλ μίντια
Ιδιαίτερα εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξαιτίας σχολίων και δημοσιευμάτων που αφορούν στο πρόσωπό της, αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού, τονίζοντας ότι δεν είναι φίλος της ο […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Σοκαρισμένη με την ανθρωποφαγία των σοσιαλ μίντια appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΚατερίνα Καινούργιου: Viral φωτογραφίες με τον Μάνο Παπαδόπουλο αγκαλιά
Viral έχουν γίνει μέσω των του διαδικτύου αυτή τη στιγμή οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από το προφίλ της στο instagram με τον Μάνο Παπαδόπουλο γνωστό μετρ που διοργάνωσε το πάρτυ Θεσσαλονίκη! Για κάποιους ήταν απλώς μέτρ σε καταστήματα εστίασης, για κάποιους ήταν συνέταιρος στο μαγαζί, σε κάθε περίπτωση ήταν ο διοργανωτής του πάρτι και […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Viral φωτογραφίες με τον Μάνο Παπαδόπουλο αγκαλιά appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr