«Εξερράγη» η Κατερίνα Καινούργιου: «Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών»

10:48 - 20/01/2022

Σε μια έκρηξη άνευ προηγουμένου προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super […] The post «Εξερράγη» η Κατερίνα Καινούργιου: «Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Ξαφνικά με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών (Βίντεο)

« Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει;», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο

Ξέσπασμα Καινούργιου: «Γνώριζα τα αίσχη; Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών» (vid)

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα σχόλια που υπάρχουν για τις φωτογραφίες της με έναν από τους εμπλεκόμενους στον βιασμό της Γεωργίας.

Διαβάστε το στο

Νέο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου: «Με κατηγορείτε για ξέπλυμα βιαστών» (video)

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για όσα γράφονται για εκείνη στα social media περί «ξεπλύματος βιαστών».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών

Οργισμένη ήταν σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με όσους την συσχετίζουν με τον διοργανωτή του πάρτι στο οποίο βιάστηκε ομαδικά η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει φωτογραφία μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media αλλά και κάποιων μέσω, φυλλάδων και εφημερίδων. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το πάρτι, όχι τον βιαστή, δεν σημαίνει ότι εμένα είναι φίλος μου. Το ξαναλέω και το τονίζω. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών»

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media αλλά και κάποιων μέσω, φυλλάδων και εφημερίδων. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το πάρτι, όχι τον βιαστή, δεν σημαίνει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νέο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου: «Με κατηγορείτε για ξέπλυμα βιαστών, είμαι κάθετη σε τέτοια θέματα»

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη αλλά και τα πολλά To άρθρο Νέο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου: «Με κατηγορείτε για ξέπλυμα βιαστών, είμαι κάθετη σε τέτοια θέματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών"

Πώς εξήγησε τις φωτογραφίες της με τον άνθρωπο που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι, όπου καταγγέλλει ότι βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ξέσπασε ξανά η Κατερίνα Καινούργιου: «Ξαφνικά με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών» – ΒΙΝΤΕΟ

Τον εαυτό της θέλησε να υπερασπιστεί η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια έδωσε τις εξηγήσεις της και απάντησε στα σχόλια και δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο της σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Το άρθρο Ξέσπασε ξανά η Κατερίνα Καινούργιου: «Ξαφνικά με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η οργή της Κατερίνας Καινούργιου: «Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών»

«Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη;»

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά εξοργισμένη στις κατηγορίες για «ξέπλυμα βιαστών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καινούριου δέχεται πολλές καταγγελίες εξαιτίας φωτογραφιών με έναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη - Τι απαντά η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο neolaia.gr

«Εξερράγη» η Κατερίνα Καινούργιου: "Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών" (video)

"Έχει τύχει να βρεθούμε δέκα φορές, έχουμε βγάλει φωτογραφίες σε μια κοινή παρέα, τέλος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο