Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία και η φίλη της λίγο πριν τις εφιαλτικές στιγμές – Φωτογραφία

12:28 - 20/01/2022

Το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία που δείχνει την 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε To άρθρο Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία και η φίλη της λίγο πριν τις εφιαλτικές στιγμές – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία της Κύπρου ακόμη αναζητά τον Γκιώνη για πληροφορίες

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας

Διαβάστε το στο

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη -Γεωργία Μπίκα: «Όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό να μιλήσει»

«Θέλω μόνο να βρω το δίκιο μου»,  είπε η 24χρονη φτάνοντας στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου - Θα καταθέσει για τέταρτη φορά αργότερα σήμερα

Διαβάστε το στο

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Η Γεωργία και η φίλη της χαμογελαστές πριν τον εφιάλτη (Εικόνα)

Τίποτα δεν προμηνύει τα όσα ακολούθησαν

Διαβάστε το στο

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία είναι δικό μας παιδί», λέει η μητέρα του αδικοχαμένου αρραβωνιαστικού της

«Έχει τη στήριξή μας και την αγάπη μας, η Γεωργία είναι δικό μας παιδί και την αγαπάμε, τη στηρίζουμε και εμείς συγκεκριμένα και όλο το χωριό και η εκκλησία και οι πάντες» λέει η μητέρα του αρραβωνιαστικού της Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης πέθανε πριν έξι μήνες από καρκίνο και ήταν ένα από τα πρόσωπα που έχασε η νεαρή κοπέλα τα τελευταία χρόνια καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό η Γεωργία έχει χάσει και τους δύο γονείς της και τη θεία της. Και όλα αυτά σε διάστημα δύο ετών.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό να μιλήσει»

Κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας

Διαβάστε το στο news.gr

Υπόθεση βιασμού Θεσσαλονίκης: Τα λόγια της 24χρονης πριν από τη νέα κατάθεση – «Θέλω να βρω το δίκιο μου»

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη. για να καταθέσει για τέταρτη φορά, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης αναμένεται να έχει σήμερα εξελίξεις, καθώς αυτή θα είναι η νέα κατάθεση της 24χρονης κοπέλας, ενώ μέσα στην ημέρα […] The post Υπόθεση βιασμού Θεσσαλονίκης: Τα λόγια της 24χρονης πριν από τη νέα κατάθεση – «Θέλω να βρω το δίκιο μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της