Σκυλακάκης-Βουλή: «Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να μειωθούν οι τιμές»

16:40 - 20/01/2022

«Η ακρίβεια, αυτή τη στιγμή είναι κατά κύριο λόγο εισαγόμενη» και «δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να μειωθούν οι τιμές», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις στην αγορά κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια. Ο κ. Σκυλακάκης ανέφερε πως για κάθε 10 ευρώ που αυξάνεται στη διεθνή τιμή το φυσικό αέριο, αυτό κοστίζει 600 εκατ. ευρώ στην οικονομία μας. Σημείωσε πως η τιμή του φυσικού αερίου από τα 15 με 20 ευρώ που ήταν προ της πανδημίας, σήμερα είναι στα 70 και κάποια στιγμή είχε φτάσει στα 150 ευρώ. Πρόσθεσε πως όταν αυξάνονται οι διεθνείς ναύλοι μπορεί να κερδίζουμε κατά κάτι στη ναυτιλία αλλά αυτό μας κοστίζει σε όλα τα άλλα εισαγόμενα είδη. Τις αυ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκυλακάκης: Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να μειωθούν οι τιμές

«Η ακρίβεια, αυτή τη στιγμή είναι κατά κύριο λόγο εισαγόμενη» και «δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να μειωθούν οι τιμές», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις στην αγορά κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ν/σ για Ενίσχυση του Ανταγωνισμού - Θ. Σκυλακάκης: Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να μειωθούν οι τιμές

«Η ακρίβεια, αυτή τη στιγμή είναι κατά κύριο λόγο εισαγόμενη» και «δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να μειωθούν οι τιμές», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις στην αγορά κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια.Ο κ. Σκυλακάκης [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να μειωθούν οι τιμές

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης ανέφερε πως για κάθε 10 ευρώ που αυξάνεται στη διεθνή τιμή το φυσικό αέριο, αυτό κοστίζει 600 εκατ. ευρώ στην οικονομία μας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σκυλακάκης για ακρίβεια: Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να μειωθούν οι τιμές

«Η ακρίβεια, αυτή τη στιγμή είναι κατά κύριο λόγο εισαγόμενη» και «δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να μειωθούν οι τιμές», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις στην αγορά κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια. Ο κ. Σκυλακάκης ανέφερε πως για κάθε 10 ευρώ που αυξάνεται στη διεθνή... The post Σκυλακάκης για ακρίβεια: Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να μειωθούν οι τιμές first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)