Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Δεν συγχώρεσα τον παππού μου - Τα χαλάσαμε για τα λεφτά

19:41 - 20/01/2022

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στις άσχημες σχέσεις που είχε με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή.Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κακή σχέση που είχε με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή. Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως ο παππούς του, ήταν «δύσκολη περίπτωση, δύσκολη. Και είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν τον συγχώρεσα. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε τόσο κακό τέλος στη σχέση μας και δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Δεν πιστεύω ότι έφταιγα. Δεν έκανα τίποτα εγώ. Απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του. Ήμουν πολύ νέος. Είχα κάνει την επαν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παραδέχεται ότι ποτέ δεν συγχώρεσε τον παππού του, Αλέξη Μινωτή

Για την κακή του σχέση με τον διάσημο παππού του μίλησε ο ηθοποιός - «Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του»

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Δεν συγχώρεσα ποτέ τον παππού μου Αλέξη Μινωτή - «Τα χαλάσαμε για τα λεφτά»

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κακή σχέση που είχε με τον παππού του.

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Τα χαλάσαμε για τα λεφτά, ντροπή και να το συζητώ

Όσα εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν καλεσμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο οποίος μίλησε για την πολύ δύσκολη σχέση που είχε με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή. «Δύσκολη περίπτωση, δύσκολη. Και είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν τον συγχώρησα. Προσπαθώ να ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Τα χαλάσαμε για τα λεφτά, ντροπή και να το συζητώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ποτέ δεν συγχώρεσα τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά