Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: «Παραμένει εθνική εξαίρεση - Το μόνο καινούργιο είναι ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με ΗΠΑ»

22:58 - 20/01/2022

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Kontra Channel.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: “Παραμένει εθνική εξαίρεση”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας» κι ότι εξαντλεί την πολιτική του πρόταση σε «κραυγές και χαρακτηρισμούς». Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου: «Το μόνο καινούριο που ακούσαμε απόψε είναι οτι ο κ. Τσίπρας δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με τις ΗΠΑ, οπως δεν ψήφισε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: «Παραμένει εθνική εξαίρεση – Το μόνο καινούργιο είναι ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με ΗΠΑ»

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Kontra Channel. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας» κι ότι εξαντλεί την πολιτική του πρόταση σε «κραυγές και χαρακτηρισμούς». Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου «Το μόνο […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Ανακαλύφθηκε νέο ρωσικό κακόβουλο λογισμικό για Windows

Ιαπωνία: Τρένο υψηλής ταχύτητας καθυστέρησε μετά τον εντοπισμό φιδιού σε βαγόνι

Eντυπωσιακό μνημείο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε αυτοκινητόδρομο (Photos)

Πηγές ΠΑΣΟΚ: «Στο ίδιο ψηφοδέλτιο Μπεκατώρου και Παπανώτας;»

Πάτρα: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε σούπερ μάρκετ

Κασσελάκης: «Οι προοδευτικοί άνθρωποι έχουν προσωπικό δικαίωμα στην πίστη τους» (Video)