#Γιάννης Οικονόμου

Πρόγραμμα του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, για την Τετάρτη 7 Ιουνίου

lamiafm1.gr
Εκτός Φθιώτιδας θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη ο υπ. Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Γιάννης Οικονόμου. Θα συμμετέχει με κλίμακιο της Νέας Δημοκρατίας σε επίσκεψη και συναντήσεις με πολίτες στο Νομό Καρδίτσας (Καρδίτσα, Μουζάκι, Παλαμάς, Σοφάδες) με σκοπό την ενημέρωση για τις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ. ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. The post Πρόγραμμα του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, για την Τετάρτη 7 Ιουνίου appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
02:53 07/06/2023

Γ. Οικονόμου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυάται την προκοπή της πατρίδας και των ανθρώπων της

matrix24.gr
Οι πολίτες ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να οδηγήσει στην προκοπή την Ελλάδα της επόμενης μέρας ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση. Σύμφωνα με τον κ [...]
22:46 05/06/2023

Το video του Γ. Οικονόμου από τα χωριά του Δομοκού

lamiafm1.gr
Δείτε το video που ανέβασε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, από την επίσκεψή του σε Άγιο Γεώργιο, Ξυνιάδα, Κορομηλιά, Άγιο Στέφανο, Περιβόλι, Μακρυρράχη, Παναγιά και Άνω Αγόριανη: The post Το video του Γ. Οικονόμου από τα χωριά του Δομοκού appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
00:53 04/06/2023

Γιάννης Οικονόμου: Η θρησκεία δεν ταυτίζεται με κανένα κόμμα

NewsBomb
Ο Γιάννης Οικονόμου, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε κείμενο του αναφέρεται στη «χρήση» της θρησκείας από πολιτικά κόμματα.
14:00 03/06/2023

Γιάννης Οικονόμου: Το ζητούμενο είναι το γκάζι και όχι το φρένο – Μπροστά μόνο με τη Νέα Δημοκρατία

lamiafm1.gr
Μπροστά μόνο με τη Νέα Δημοκρατία Τίποτα δεν είναι δεδομένο, κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι διαφορετική. Προφανώς, υπάρχουν συγκεκριμένοι συσχετισμοί που διαμορφώθηκαν, αλλά η κάλπη –όπως είπε και ο Πρωθυπουργός– είναι άδεια και ο εφησυχασμός είναι ένας από τους αντιπάλους. Για αυτό και από την πρώτη κιόλας μέρα ο Πρωθυπουργός και όλα τα στελέχη έχουμε εξηγήσει […] The post Γιάννης Οικονόμου: Το ζητούμενο είναι το γκάζι και όχι το φρένο – Μπροστά μόνο με τη Νέα Δημοκρατία appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
00:53 31/05/2023

Γιάννης Οικονόμου: Η κάλπη είναι άδεια

tovima
«Δεν υπάρχει τίποτα που να μην δείχνει ότι μπορούμε να πετύχουμε μια ισχυρή αυτοδυναμία - Ο κόσμος ενδιαφέρεται για απαντήσεις στα προβλήματά τους» είπε ο Γιάννης Οικονόμου.
17:42 26/05/2023

Οικονόμου: Στις εκλογές ψηφίζουμε για να πάμε μπροστά με αυτοδυναμία τη ΝΔ

paraskhnio.gr
«Επιδιώκουμε να είμαστε μια αποτελεσματική κυβέρνηση και αν κάτι έδειξαν οι πολίτες στην κάλπη της περασμένης Κυριακής είναι ότι ζήτησαν σεβασμό στις αγωνίες, στα προβλήματα τους και στην ανάγκη για λύσεις. Αυτό προέταξε η Νέα Δημοκρατία στη διάρκεια και της τετραετίας που πέρασε», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. «Αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα που Το άρθρο Οικονόμου: Στις εκλογές ψηφίζουμε για να πάμε μπροστά με αυτοδυναμία τη ΝΔ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:26 26/05/2023

Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΙ: “Ο κόσμος μας ψήφισε κυρίως για την μετριοπάθεια, το σεβασμό στον πολίτη”

lamianow.gr
Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο: Ο κόσμος μάς ψήφισε για τη μετριοπάθεια και το σεβασμό Η κάλπη είναι άδεια και ξεκινάμε με μετριοπάθεια και απόλυτο σεβασμό στους πολίτες. Ο Πρωθυπουργός ήταν απολύτως ξεκάθαρος. Ένας από τους λόγους που το ποσοστό μας ήταν μεγάλο είναι ότι, παρά […] The post Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΙ: “Ο κόσμος μας ψήφισε κυρίως για την μετριοπάθεια, το σεβασμό στον πολίτη” appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
19:44 25/05/2023

Οικονόμου: Ψηφίζουμε για μια κοινωνία αξιοπρέπειας και προκοπής

eleftheriaonline.gr
«Η κάλπη είναι άδεια και ξεκινάμε με μετριοπάθεια και απόλυτο σεβασμό στους πολίτες. Ο πρωθυπουργός ήταν απολύτως ξεκάθαρος», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πρόσθεσε: «Ένας από τους λόγους που το ποσοστό μας ήταν μεγάλο είναι ότι, παρά το γεγονός ότι κατηγορηθήκαμε για το αντίθετο και παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιδορήθηκε, υβρίστηκε, κατηγορήθηκε, δέχθηκε σκληρή κριτική κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, δεν χάσαμε ποτέ το μέτρο και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί αυτό. Όταν δεν χάνεις το μέτρο τέσσερα χρόνια, δεν μπορείς να το χάσεις, τώρα, μπροστά στην πιο υπεύθυνη κάλπη, που θα κρίνει την επόμενη μέρα. Ο κόσμος μας ψήφισε κυρίως για την
18:26 25/05/2023

Γιάννης Οικονόμου: Η Νέα Δημοκρατία δεν έχασε ποτέ το μέτρο και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί αυτό

Newsbeast.gr
«Η κάλπη είναι άδεια και ξεκινάμε με μετριοπάθεια και απόλυτο σεβασμό στους πολίτες. Ο πρωθυπουργός ήταν απολύτως ξεκάθαρος», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πρόσθεσε: «Ένας από τους λόγους που το ποσοστό μας ήταν μεγάλο είναι ότι, παρά το γεγονός ότι κατηγορηθήκαμε για το αντίθετο και παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιδορήθηκε, υβρίστηκε, κατηγορήθηκε, δέχθηκε σκληρή κριτική κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, δεν χάσαμε ποτέ το μέτρο και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί αυτό. Όταν δεν χάνεις το μέτρο τέσσερα χρόνια, δεν μπορείς να το χάσεις τώρα, μπροστά στην πιο υπεύθυνη κάλπη, που θα κρίνει την επόμενη μέρα. Ο κόσμος μας ψήφισε κυρίως γι
14:56 25/05/2023

Εκλογές 2023 – Οικονόμου: «Η Νέα Δημοκρατία “πατάει γκάζι” για να τρέξει την χώρα μπροστά»

eleftherostypos.gr
«Η κάλπη είναι άδεια και ξεκινάμε με μετριοπάθεια και απόλυτο σεβασμό στους πολίτες. Ο πρωθυπουργός ήταν απολύτως ξεκάθαρος», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πρόσθεσε: «Ένας από τους λόγους που το ποσοστό μας ήταν μεγάλο είναι ότι, παρά το γεγονός ότι κατηγορηθήκαμε για το αντίθετο και παρά το γεγονός ότι […] Το άρθρο Εκλογές 2023 – Οικονόμου: «Η Νέα Δημοκρατία “πατάει γκάζι” για να τρέξει την χώρα μπροστά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:12 25/05/2023

Οικονόμου για την χαμένη έδρα Φθιώτιδας: «Ευχαριστώ για τις 20.000 ψήφους»

Cnn.gr
«Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει εμφατικότερη σε ένα μήνα περίπου, με την επόμενη, μεγαλύτερη νίκη», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ συγχαίρει τον κ. Σταϊκούρα…Περισσότερα...
18:06 22/05/2023

Γιάννης Οικονόμου: Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε το έργο μας

tovima
«Δυστυχώς, ο εκλογικός νόμος δεν επέτρεψε στην παράταξη μας με ποσοστό 44% να εκλέξει παρά μόνον 1 έδρα στο νομό μας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Γιάννης Οικονόμου
17:48 22/05/2023

Εκλογές 2023: Εκτός Βουλής ο Γιάννης Οικονόμου - «Η πορεία μπροστά συνεχίζεται»

NewsBomb
Εκλογές 2023: Από «ηχηρά» ονόματα της Νέας Δημοκρατίας που έμειναν εκτός Βουλής ήταν αυτό του Γιάννη Οικονόμου - Πώς σχολίασε…Περισσότερα...
17:10 22/05/2023

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Τα «ηχηρά» ονόματα της ΝΔ που μένουν εκτός Βουλής

Newsbeast.gr
Σαρωτική ήταν η νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ωστόσο, φέρνει «απουσίες» πρωτοκλασάτων «γαλάζιων» στελεχών. Ένα από τα ηχηρότερα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας που δεν εκλέχθηκαν είναι εκείνο του Γιάννη Οικονόμου. Στη Φθιώτιδα δεν εκλέγεται ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καθώς τη μία και μοναδική βουλευτική έδρα που εκλέγει η ΝΔ καταλαμβάνει, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Στην Αιτωλοακαρνανία δεν εκλέγεται ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Στην Κοζάνη δεν εκλέγευαι ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης που ήταν υ
10:06 22/05/2023

Γιάννης Οικονόμου: “Η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, γιατί οι πολίτες μας έδωσαν ψήφο επιβράβευσης, εμπιστοσύνης και προοπτικής”

lamianow.gr
Με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, αναφέρεται στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, ενώ στέλνει και το δικό του ευχαριστώ στους συμπατριώτες του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στην κάλπη. Διαβάστε την ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου: Η αποψινή νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι η μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη, σε λίγες εβδομάδες. Το […] The post Γιάννης Οικονόμου: “Η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, γιατί οι πολίτες μας έδωσαν ψήφο επιβράβευσης, εμπιστοσύνης και προοπτικής” appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
01:52 22/05/2023

Γ. Οικονόμου: Ομιλία σήμερα στις 20:30, στις Λιβανάτες 

lamianow.gr
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, θα μιλήσει σήμερα, Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Λιβανατών (Πρώην Δημαρχείο Δαφνουσίων) στις Λιβανάτες.  The post Γ. Οικονόμου: Ομιλία σήμερα στις 20:30, στις Λιβανάτες  appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
18:24 19/05/2023

Γιάννης Οικονόμου: “Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια Κυβέρνηση Βαβέλ – Χρειάζεται μια ισχυρή Κυβέρνηση ΝΔ” (audio)

lamianow.gr
“Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μία Κυβέρνηση Βαβέλ χρειάζεται μία ισχυρή Κυβέρνηση ΝΔ που εγγυάται την ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας και τον πολιτών”, δηλώνει ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Γιάννης Οικονόμου στους “Αεράτους” του Lamia Polis 87,7. Κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες ό,τι και αν έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν και να επιλέξουν εκείνους […] The post Γιάννης Οικονόμου: “Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια Κυβέρνηση Βαβέλ – Χρειάζεται μια ισχυρή Κυβέρνηση ΝΔ” (audio) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:28 19/05/2023

Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας η αποψινή ομιλία του Γιάννη Οικονόμου

lamianow.gr
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. The post Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας η αποψινή ομιλία του Γιάννη Οικονόμου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:18 18/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load