Ζυμαρικά με ψητό κουνουπίδι και παρμεζάνα
10:00 - 21/01/2022
Υλικά 1 κουνουπίδι μεσαίου μεγέθους, κομμένο σε μπουκετάκια 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1/4 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι 1 συσκευασία ζυμαρικά πένες 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1/4 φλ. τσαγιού καρυκευμένη ψίχα ψωμιού 1 κ. γλ. πιπέρι καγιέν 2 κ. σ. αλατισμένο βούτυρο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Ανακατέψτε το κουνουπίδι με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και απλώστε σε μια ομοιόμορφη στρώση σε ένα ταψί. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο, ανακατεύοντας τουλάχιστον δύο φορές, μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι, περίπου 30 λεπτά. Εντωμεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασία
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr