Γιάννης Πουλόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Είμαι παντρεμένος»

14:00 - 21/01/2022

Η ατάκα του Γιάννη Πουλόπουλου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα έφερε αποκαλύψεις για την προσωπική To άρθρο Γιάννης Πουλόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Είμαι παντρεμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Πουλόπουλος: Αποκάλυψε on air τον γάμο του

«Φωτιές» άναψε η επίσκεψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Διαβάστε το στο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε τον γάμο του- Έδειξε την βέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι, σε μια σύντομη στιχομυθία με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ο γνωστός δημοσιογράφος «πρόδωσε» πως έχει παντρευτεί επιδεικνύοντας μάλιστα στον φακό την βέρα του! K.K. Τι σημαίνει, παιδιά; Με τους συνεργάτες μας δεν τα φτιάχνουμε; Για σκέψου να τα φτιάξουμε εμείς μεταξύ μας… Γ.Π.: Μου κολλάς; Τι, τι γίνεται; Σου έχω πει. Να, δεσμευμένος είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στον αέρα τον γάμο του

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super […] The post Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στον αέρα τον γάμο του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Πουλόπουλος: Αποκάλυψε τον γάμο του στον αέρα

Γιάννης Πουλόπουλος: Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι είναι ήδη παντρεμένος με αφορμή το αστείο της Κατερίνας Καινούργιου να τα φτιάξουν.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιάννης Πουλόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

«Είμαι παντρεμένος»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιάννης Πουλόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Είμαι παντρεμένος»

Γιάννης Πουλόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Είμαι παντρεμένος» Η ατάκα του Γιάννη Πουλόπουλου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα έφερε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, όπου και ξεκαθάρισε για το φημολογούμενο φλερτ με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Στάθη Σχίζα με τον […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της