Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στηρίζει δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Και εγώ τρώω»
16:04 - 21/01/2022
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρακολουθώντας τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να
To άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στηρίζει δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Και εγώ τρώω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Κι εγώ τρώω»
Σχόλια για το βάρος της αθλητικογράφου προκάλεσαν την έκρηξή της και ο σεφ την στήριξε
Διαβάστε το στο O Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον ξεκαρδιστικό τρόπο
Σχόλια για το βάρος της αθλητικογράφου προκάλεσαν την έκρηξή της και ο σεφ την στήριξε
Διαβάστε το στο Ο Κουτσόπουλος στηρίζει την Βαλαβάνη για τα κιλά, με επικό τρόπο: «Κι εγώ τρώω» (vid)
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται στα social media σχετικά με τα κιλά της και τις ερωτήσεις για εγκυμοσύνη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την στήριξε με τον δικό του τρόπο.
Διαβάστε το στο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση «στήριξης» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Και εγώ τρώω»
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, παραδέχτηκε ότι και εκείνος έχει πάρει κάποια κιλά, επειδή τρώει παραπάνω,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση «στήριξης» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Και εγώ τρώω»
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, παραδέχτηκε ότι και εκείνος έχει πάρει…
Διαβάστε το στο queen.grΛεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση «στήριξης» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Και εγώ τρώω»
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, παραδέχτηκε…
Διαβάστε το στο onsports.grΛεωνίδας Κουτσόπουλος: Στηρίζει δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Και εγώ τρώω»
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρακολουθώντας τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να κάνει μια ανάρτηση υποστήριξης προς την αθλητικογράφο, και πρώην παίκτρια του Survivor. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε προς απάντηση για τα σχόλια κιλά της: «Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο πλευρό της… φαγανής Ευρυδίκης Βαλαβάνης (pic)
Το χιουμοριστικό -όλο νόημα- σχόλιο του σεφ και κριτή Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την περασμένη εβδομάδα, η οποία τόνισε πως μια φωτογραφία από το…
Διαβάστε το στο politik.grO Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία τόνισε πως μια φωτογραφία από το γυμναστήριο που ανέβασε πριν μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε τους followers της να αναρωτηθούν αν είναι έγκυος. Όπως ομολόγησε και η ίδια, επειδή έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά, κάποιοι υπέθεσαν πως είναι έγκυος. Όλα αυτά […]
The post O Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr