«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»: Η νέα σειρά της ΕΡΤ - Τι θα δούμε στα πρώτα δύο επεισόδια
09:28 - 22/01/2022
Η νέα ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» έρχεται στην ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00.«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της νέας ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή – Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 22 Ιανουαρίου. Η σειρά, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τους τηλεθεατές με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη ματιά της, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00. Η υπόθεση Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όσα θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα
Η νέα ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» έρχεται για να κατακτήσει τους τηλεθεατές. Η σειρά, που θα κατακτήσει […]
The post Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όσα θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr