«Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες για τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα» διαμηνύει ο Δένδιας

11:22 - 22/01/2022

«Υπάρχει όντως έξαρση της ρητορικής της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία πλέον σε λεκτικό επίπεδο δεν τηρεί καν τα προσχήματα και θέτει υπό αμφισβήτηση κεκτημένα δεκαετιών, με εξωφρενικές αιτιάσεις, πέραν κάθε έννοιας λογικής και βεβαίως της διεθνούς νομιμότητας» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κεφάλαιο και στο Capital.gr. Σε αυτό το Το άρθρο «Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες για τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα» διαμηνύει ο Δένδιας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας: Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες για τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί την κυριαρχία της

Αναφερόμενος στον τομέα της ενέργειας ο ΥΠΕΞ σημειώνει ότι σήμερα η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε έναν ισχυρό διαμετακομιστικό κόμβο.

Διαβάστε το στο real.gr

Δένδιας: Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες για τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί την κυριαρχία της

Ο υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ζήτημα της στρατιωτικοποίησης των νησιών που εγείρει η Τουρκία, στον αγωγό East Med αλλά και στην όξυνση στις σχέσεις Ρωσίας-Ουκρανίας The post Δένδιας: Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες για τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί την κυριαρχία της appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

«Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες ως προς τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα»

«Υπάρχει όντως έξαρση της ρητορικής της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία πλέον σε λεκτικό επίπεδο δεν τηρεί καν τα προσχήματα και θέτει υπό αμφισβήτηση κεκτημένα δεκαετιών, με εξωφρενικές αιτιάσεις, πέραν κάθε έννοιας λογικής και βεβαίως της διεθνούς νομιμότητας» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κεφάλαιο και στο Capital.gr.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Δένδιας: Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες ως προς τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα

«Υπάρχει όντως έξαρση της ρητορικής της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία πλέον σε λεκτικό επίπεδο δεν τηρεί καν τα προσχήματα και θέτει υπό αμφισβήτηση κεκτημένα δεκαετιών, με εξωφρενικές αιτιάσεις, πέραν κάθε έννοιας λογικής και βεβαίως της διεθνούς νομιμότητας» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Νίκος Δένδιας: Καμία αυταπάτη για τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπισθεί την κυριαρχία της

Ηχηρά μηνύματα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δένδιας: Ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες ως προς τη θέληση της Ελλάδας να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα

«Υπάρχει όντως έξαρση της ρητορικής της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία πλέον σε λεκτικό επίπεδο δεν τηρεί καν τα προσχήματα και θέτει υπό αμφισβήτηση κεκτημένα δεκαετιών, με εξωφρενικές αιτιάσεις, πέραν κάθε έννοιας λογικής και βεβαίως της διεθνούς νομιμότητας» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κεφάλαιο και στο Capital.gr. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζει ότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν αφήνει αναπάντητη οιαδήποτε πρόκληση και διαμηνύει πως ουδείς δικαιούται να έχει αυταπάτες ως προς τη θέληση της χώρας μας να υπερασπισθεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Εξίσου, ο υπουργός Εξωτερικών καθιστά εκ νέου σαφές πως

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Μητσοτάκης: Όχι στη χαλαρότητα – Το μόνο μέλημα της αντιπολίτευσης είναι πώς θα πέσω εγώ, δεν είναι πρόταση διακυβέρνησης

Η Θεσσαλονίκη «από την κορυφή ως τα νύχια» με την Πολιτιστική Γραμμή 50 – Τουρίστες αλλά και ντόπιοι στις διαδρομές

Ηράκλειο: Απείλησε τους γονείς του με μαχαίρι και πέρασαν το βράδυ σε εκκλησία για να γλυτώσουν

Σταϊκούρας: Μικρά αλλά σημαντικά έργα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Ένα λεωφορείο αντικαθιστά 30 αυτοκίνητα στον δρόμο

Προσοχή! Ποιος σταθμός του Μετρό κλείνει το Σαββατοκύριακο