Σ. Ζαχαράκη: Διερευνούμε τη δυνατότητα να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

20:54 - 22/01/2022

«Να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν» τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη απευθυνόμενη στον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Ζαχαράκη: Διερευνούμε τη δυνατότητα να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

«Να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν» τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη απευθυνόμενη στον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο της πόλης τονίζοντας ότι «θέλουμε να κτίσουμε έναν προορισμό βιώσιμο με τα χαρακτηριστικά του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει η περιοχή». «Υπάρχουν ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Ζαχαράκη: Διερευνούμε τη δυνατότητα να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ζαχαράκη: Διερευνούμε τη δυνατότητα να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

«Να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν» τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζαχαράκη: Διερευνούμε τη δυνατότητα να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

«Να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν» τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη απευθυνόμενη στον δήμαρχο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

«Να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν» τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη απευθυνόμενη στον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο της πόλης τονίζοντας ότι «θέλουμε να κτίσουμε έναν προορισμό βιώσιμο με τα χαρακτηριστικά του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει η περιοχή».      

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Υπ. Τουρισμού: Έρευνα για πόρους ώστε συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

Υπ. Τουρισμού: Έρευνα για πόρους ώστε συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»vdounis Σαβ, 22/01/2022 - 21:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Σ.Ζαχαράκη: Εξετάζεται η δυνατότητα να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη απευθυνόμενη στον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο της πόλης, τόνισε «να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν», υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να κτίσουμε έναν προορισμό βιώσιμο με τα χαρακτηριστικά του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει η περιοχή». «Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού που μπορούν να αξιοποιηθούν» τόνισε η κυρία Ζαχαράκη, ενώ αναφέρθηκε και στα προϊστορικά και βυζαντινά μνημεία που αποτελούν τον φυσικό πλούτο της περιοχής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε στοιχεία που βρίσκονται στον πυρήνα της ανάπτυξης του ορειν

Διαβάστε το στο pronews.gr

«Να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν» τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη απευθυνόμενη στον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο της πόλης τονίζοντας ότι «θέλουμε να κτίσουμε έναν προορισμό βιώσιμο με τα χαρακτηριστικά του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει η περιοχή». «Υπάρχουν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ζαχαράκη: Ερευνάται η δυνατότητα συνέχισης του προγράμματος «Τουρισμός για όλους»

«Να θεωρείτε ότι είμαι πρέσβειρα της Καστοριάς στο τουριστικό σας προϊόν» τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη απευθυνόμενη στον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο της πόλης τονίζοντας ότι «θέλουμε να κτίσουμε έναν προορισμό βιώσιμο με τα χαρακτηριστικά του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει η περιοχή».... The post Ζαχαράκη: Ερευνάται η δυνατότητα συνέχισης του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά