Έξαλλος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: Γιατί ξέσπασε για χυδαία μηνύματα, Φιντιρίκο – «Στο σπίτι έχουμε κηδεία» [video]
09:46 - 23/01/2022
Τι απάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τα μηνύματα μίσους, την σχέση του με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, αλλά και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει φιλικό του πρόσωπο για κλοπή 30.000 ευρώ; Με νέα ανάρτηση του ξέσπασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, απέναντι σε όσους το κατηγορούν και τον συνδέουν με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για το […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: Γιατί ξέσπασε για χυδαία μηνύματα, Φιντιρίκο – «Στο σπίτι έχουμε κηδεία» [video].
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπάει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τον «πόλεμο»: Μου έστελναν χυδαία μηνύματα για το παιδί μου
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος είδε τον λογαριασμό του στο Instagram να χάνει 100.000 followers (!) σε λίγες μέρες μετά το «τσουνάμι» του hashtag #cancel_kopsialis που «κατέκλυσε» τα social media, μίλησε για όλους και για όλα. Με νέα του ανάρτηση, απάντησε σε όσους το κατηγορούν και τον συνδέουν με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη, αλλά ... Περισσότερα
To άρθρο Ξεσπάει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τον «πόλεμο»: Μου έστελναν χυδαία μηνύματα για το παιδί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο