Σολομός με μανιτάρια και σπαράγγια
12:18 - 23/01/2022
Υλικά 4 φιλέτα άγριου σολομού χωρίς πέτσα 220 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες 220 γρ. μέτρια σπαράγγια (περίπου 1/2 μάτσο), κομμένα στη μέση κατά μήκος 4 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο Ξύσμα από 1 λεμόνι, συν φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα Χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλ. τσαγιού νερό Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε τέσσερα κομμάτια αλουμινόχαρτο σε τέτοιο μέγεθος ώστε να χωράει το κάθε φιλέτο σολομού και να μπορεί να διπλωθεί. Ρίξτε τα μανιτάρια, τα σπαράγγια και το κρεμμύδι με λάδι σε ένα μεγάλο μπολ. Πασπαλίστε με το ξύσμα λεμονιού και αλατοπιπερώστε. Αφαιρέστε τα σπαράγγια από το μείγμα και μοιράστε ομοι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr