«Πέταξα»: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει Σταμάτη Κραουνάκη

18:40 - 24/01/2022

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντάει για πρώτη φορά τον Σταμάτη Κραουνάκη στο κοινό τους άλμπουμ με τίτλο...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη «πέταξε» με τον Σταμάτη Κραουνάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σταμάτης Κραουνάκης συναντιούνται στο νέο τους κοινό άλμπουμ «Τι να λέμε τώρα».Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεργασία βγήκε στον «αέρα» τις τελευταίες ημέρες. Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σταμάτης Κραουνάκης συναντιούνται στο νέο τους κοινό άλμπουμ «Τι να λέμε τώρα» με την ερμηνεύτρια να ανακοινώνει αυτή την πολυαναμενόμενη σύμπραξη με το τραγούδι «Πέταξα» σε στίχους και μουσική του του «πληθωρικού» μουσικοσυνθέτη και τραγουδοποιού. Όπως έγραψε κι η ίδια στον λογαριασμό της στο νιώθει και η ίδια «Χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτή τη δουλειά που αναμένω και εγώ με λαχτάρα σε τραγούδια του Σταμάτη. Τραγούδια που μιλάνε για τη ζωή μου, την ψυχή μου, τους φόβους μου μα και τις ελπίδες μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Πέταξα: Το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Το πρώτο δείγμα της νέας δισκογραφικής συνεργασίας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σταμάτη Κραουνάκη έχει τίτλο "Πέταξα".

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο